Νοσοκομείο Καλαμάτας: Η Φιλαρμονική ευχαρίστησε τους εργαζομένους με έναν ξεχωριστό τρόπο (Photos/Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Με το δικό της τρόπο αποφάσισε η Δημοτική Φιλαρμονική της πόλης να ευχαριστήσει όσους εργάζονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Έτσι χθες το μεσημέρι διοργάνωσε μια μικρή συναυλία στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Oπως αναφέρει η εφημερίδα Θάρρος, η όλη πρωτοβουλία αποτέλεσε ένα μικρό, ευχάριστο διάλειμμα για γιατρούς, νοσηλευτές, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό, και όσοι μπόρεσαν βγήκαν και χειροκρότησαν τους μουσικούς και στη συνέχεια επέστρεψαν στα πόστα τους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλάμβανε κομμάτια από όπερες,

οπερέτες, μιούζικαλ και ιταλικές καντσονέτες και τραγούδησαν η Μαριλένα Κυριακοπούλου και ο Αλέξανδρος Σταυρόπουλος.

Μιλώντας για τη συμβολική αυτή κίνηση, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, τη χαρακτήρισε άκρως συγκινητική και ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλαρμονικής. Κι αυτό, γιατί μέσω αυτής εμφανίζεται και διαπιστώνεται η αλληλεγγύη, καθώς και η ένδειξη ευγνωμοσύνης που εκφράζει η τοπική κοινωνία απέναντι στους αγωνιστές και μαχητές του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με πρώτους, όπως είπε, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όλο το υπόλοιπο προσωπικό, στο πλαίσιο του αγώνα που δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κλείνοντας ο κ. Μπέζος ευχαρίστησε το δήμαρχο Καλαμάτας, την πρόεδρο της Φιλαρμονικής, αλλά και όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν σε αυτή την ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση, ενώ ευχήθηκε να υπάρξουν μιμητές και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Εκ μέρους της Δημοτικής Φιλαρμονικής, η πρόεδρος Μαρία Μπαρούνη δήλωσε ότι είναι τιμή και χαρά για την μπάντα να βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και να δίνει συναυλία για τους εργαζομένους.

Τέλος, και από την πλευρά της ευχαρίστησε τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, αλλά και το μαέστρο Κώστα Νικολέα, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς του δημάρχου Καλαμάτας. Όπως είπε, θα ήθελε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν.

νοσοκομείοΦιλαρμονικήΚαλαμάταHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα