Νίκος Βέρτης: Σε καταφύγιο στο Ισραήλ την ώρα των βομβαρδισμών – Αναβλήθηκε η συναυλία (video)

Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ, στην πρώτη συναυλία ξένου καλλιτέχνη στη χώρα μετά την άρση των μέτρων για την πανδημία.

Ωστόσο ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του έζησαν στιγμές αγωνίας καθώς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ορχήστρα του τραγουδιστή έφτανε στο αεροδρόμιο άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες. Λόγω της βροχής ρουκετών διακόπηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ,

ενώ ενεργοποιήθηκε ασπίδα προστασίας πάνω από το Τελ Αβίβ. Το αεροδρόμιο έκλεισε και οι τουρίστες μπήκαν στα καταφύγια. Ανάμεσά τους και η ομάδα του γνωστού καλλιτέχνη. Εκεί παρέμειναν για δύο ώρες περίπου και μετά μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο τους.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του βομβαρδισμού.

«Πανικοβληθήκαμε»

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε στον αέρα της εκπομπής με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, η οποία αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν.

“Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται”, ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Ο Μάνος Επιτροπάκης, μέλος της ορχήστρας του Νίκου Βέρτη ανέβασε κι άλλα βίντεο από τις στιγμές πανικού ενώ έκανε και live μετάδοση στο Facebook:

Οι Ειδήσεις σήμερα

Νύχτα συγκρούσεων Ισραηλινών και Παλαιστινίων – Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Λοντ (Videos)

Σειρήνες ηχούν στο Τελ Αβίβ – Επίθεση με ρουκέτες – Κατέρρευσε 13όροφο κτίριο στη Γάζα (Videos)

Οι πιο εκτεταμένες συγκρούσεις Παλαιστινίων και ισραηλινής αστυνομίας στην Ιερουσαλήμ τα τελευταία χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Βέρτης, Ισραήλ, – Αναβλήθηκε,nikos vertis, israil, – anavlithike