Νίκος Κουρής: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, όλα προέρχονται από τη δουλειά μου»

Ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του, αφέρθηκε στην οικογένειά του, στο μέλλον του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στην ΕΡΤ και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον γιο του και αποκάλυψε ότι δεν θέλει να τον κάνει να νιώθει άσχημα, επειδή εκείνος είναι αναγνωρίσιμος.

«Δεν τολμάω εύκολα και δεν έχω φιλοδοξίες. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω παρουσιαστής, ούτε καν ηθοποιός. Έτσι μου τα έφερε η ζωή. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις και είναι πολύ μεγάλη

νίκη και αξιοπρέπεια που όσα καταφέρνω είναι μόνο από τη δουλειά μου» παραδέχτηκε.

«Είναι απαίσιο και αντιαισθητικό να πλασάρεις τον εαυτό σου και στο παιδί μου λέω να μην επιδεικνύεται. Αγωνιζόμαστε για την κανονικότητα μας γιατί αν “εξαφανίσεις” το παιδί σου υπάρχει πρόβλημα» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για το παιδί του και την αναγνωρισιμότητα ανέφερε: «Προσπαθώ να «εξαφανίζω» τον εαυτό μου μπροστά στο παιδί και θέλω να είναι εκείνος πρωταγωνιστής. Δεν θα βγω ποτέ φωτογραφία με το παιδί μου αν και εκείνο δεν θέλει, ούτε θα βγω μονός μου φωτογραφία και εκείνο θα είναι στην άκρη. Ψώνιο είναι αυτό που σε κάνει η επιτυχία να νομίζεις ότι είσαι. Αν η επιτυχία σου αλλάζει τον τρόπο που υπάρχεις, είναι πρόβλημα».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του ο ηθοποιός φέτος σκηνοθετεί και παίζει στην παράσταση «Η μοναξιά της δύσης».

«Κυνηγάω να είμαι σε δουλείες με γνωρίμους συνεργάτες. Σε αυτή την παράσταση είμαι με ηθοποιούς από τις ”Άγριες μέλισσες”. Θα πρωταγωνιστώ σε μια αστυνομική σειρά που εχει στοιχεία κωμωδίας μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη».

Μιλώντας για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση αποκάλυψε: «Το «δες και βρες» θα συνεχιστεί αν λυθούν τα νομικά θέματα που υπάρχουν μεταξύ του παραγωγού και της ΕΡΤ».

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου γιατί παρέσυρε μηχανάκι – Νεκρός ο οδηγός

Ορφέας Αυγουστίδης: Προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον Σασμό – «Θα γίνουν άλλοι τέσσερις γάμοι, κάποιοι θα είναι ματωμένοι»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπά ξανά κατά του πατέρα της – «Μου έλεγε πως είμαι χοντρή, παρακαλούσα να καείς στην κόλαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Κουρής, Δεν,nikos kouris, den