Νίκος Κοκλώνης στον Αρναούτογλου: «Έκανα εξετάσεις και κάποιοι δείκτες ήταν χάλια – Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα» (Video)

Μια περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μοιράστηκε ο Νίκος Κοκλώνης, επισημαίνοντας ότι η δοκιμασία αυτή τον βοήθησε να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, ο παρουσιαστής τονίζει ότι έκτοτε, θεωρεί ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι να πάρουμε μαθήματα και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις.

«Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω

αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε» είπε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι είτε είναι σε καλή είτε σε κακή οικονομική κατάσταση, πρώτο του μέλημα είναι να βοηθά όποιον κρίνει ότι έχει ανάγκη.

«Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δε θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Με κορωνοϊό ο Έλτον Τζον – Ακύρωσε δύο συναυλίες στις ΗΠΑ

Ζέτα Δούκα: Με αθλητικό outfit στο χιόνι

Τζέιμς Μποντ: O Ίντρις Έλμπα υποψήφιος αντικαταστάτης για τον νέο «007»

Keywords
Τυχαία Θέματα