Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ψεύτικες μαρτυρίες και ανακρίβειες όσα ακούγονται» λέει ο πατέρας (videos)

Για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε στον Alpha ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολυδώρου είπε ότι όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες και έκανε λόγο για ψεύτικες μαρτυρίες.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα

πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη η οποία μεταδόθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μιλώντας στον Alpha, η δημοσιογράφος περιέγραψε το πώς είναι ψυχολογικά ο πατέρας των τριών κοριτσιών:

«Δεν άκουγα τον άνθρωπο που έχει όρεξη για ζωή. Μετά τον θάνατο των παιδιών και όσα ακούει και πατάνε όλοι στον θάνατο των παιδιών, δεν θέλει τίποτα από κανέναν.

Είπε δύο πράγματα παραπάνω που δεν θέλει να μεταφέρω. Είναι ένας ευγενής άνθρωπος, ένα καλό παιδί από όσο τον έχω γνωρίσει μέχρι τώρα», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Ο πατέρας συνομίλησε και με δημοσιογράφο από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με την εκπομπή είναι έξαλλος και προσπαθεί να μην παρακολουθεί όσα λέγονται και γράφονται.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος που μίλησε μαζί του ο πατέρας συγκρατείται με μεγάλη δυσκολία να μην ξεσπάσει ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί και το πένθος του για τον θάνατο των τριών παιδιών του.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 674.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ – Γιατί δεν ανακοινώνεται το όνομα

Σαϊντού: Ο αριστούχος μαθητής που θα παρελάσει και μετά θα απελαθεί – Στο πλευρό του καθηγητές και συμμαθητές του (Video)

Θεσσαλονίκη: «Έκαιγα χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες για να ζεσταθώ – Ξαφνικά είδα το σπίτι μου να καίγεται» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα