Νέα «φουρνιά» προγραμμάτων στη «μάχη» τηλεθέασης

Δύο σειρές και δύο σόου και ένα τηλεπαιχνίδι προκλήσεων από δύο κανάλια ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα λίαν συντόμως.

Ο Alpha θα μάς προτείνει με τον ερχομό της άνοιξη τέσσερις νέες προτάσεις ψυχαγωγίας. Με ταχείς ρυθμούς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του κύκλου τηλεοπτικών διασκευών επιτυχημένων θεατρικών έργων «Τα νεοκλασικά».

Πλήθος σεναριογράφων, σκηνοθετών, ηθοποιών έχει ενεργοποιηθεί για την υλοποίηση της παραγωγής καθώς για κάθε ένα από τα έργα (ανάμεσα τους τα «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ένα

βότσαλο στη λίμνη») θα αξιοποιούνται διαφορετικοί συντελεστές.

Λίγο πιο μετά την ένταξη στο πρόγραμμα του κύκλου «Τα νεοκλασικά», εκτιμάται ότι θα κάνει την πρεμιέρα του το κονωνικο-ψυχολογικό θρίλερ «Ψέματα».

Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη βρετανική «Liar» των ITV και Sundance TV με κεντρικά πρόσωπα της πλοκής μια δασκάλα και έναν γιατρό τις εκδοχές τους για μιαν αλήθεια και τις συνέπειες που προκαλούν οι ενέργειες τους στους στενούς και ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους τους.

Στο επίκεντρο της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Χρήστο Λούλη, βρίσκεται μια ιστορία για την συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Στο μεταξύ με την αλλαγή του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν το μουσικό «The Chart Show Your Countdown» με την Δέσποινα Βανδή, που θα αποτελεί την προταση του Alpha για τα Σαββατόβραδα και το τηλεπαιχνίδι «Total Black Out» με τον Aναστάση Ράμμο το οποίο με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς του σταθμού θα βγεί στον αέρα την Τρίτη 1 Μαρτίου.

Ακόμη στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος «Masked Singer» και μένει να φανεί αν την παρουσίαση θα κάνει ο Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε επίθεσης:

Βουλευτές σε νευρική κρίση

ΚΚΕ: «Πυρά» προς πάσα κατεύθυνση για την Ουκρανία

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ έτοιμες να φυγαδεύσουν τον Ζελένσκι από το Κίεβο

Keywords
Τυχαία Θέματα