Ναταλία Γερμανού κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Την υπεράσπιση κάποιων δημοσιογράφων που με τις τοποθετήσεις τους λίγο μετά την τραγωδία στα Τέμπη βρέθηκαν στο στόχαστρο κριτικής, τόσο από πολίτες όσο – κυρίως – και από «εκπομπάρχες» σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα (όπως, π.χ., τα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα») φάνηκε να αναλαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στα social media.

Μεταξύ των πολλών αναρτήσεων που έκανε, σε κάποια φάση έγραψε ότι «ζούμε σε μία χώρα, για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο σταθμάρχης στη Λάρισα».

Το ενδιαφέρον είναι ότι την απάντηση στον ισχυρισμό αυτόν του την έδωσε η επίσης παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Ναταλία Γερμανού, η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Κύριε υπουργέ, με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών εξαρτιόνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των “Αρβύλα”, να το συζητούσαμε. Αλλά ο υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος, όχι για την ψυχαγωγία μας». Αυτά…

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Από το lifestyle στα μεγάλα γεγονότα

Ο Βαρουφάκης, ο ΟΣΕ και η πώληση

Χρήστος Αηδόνης: Υποψήφιος στον δήμο Παλλήνης ο πρώην υπουργός

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Γερμανού, Άδωνι Γεωργιάδη,natalia germanou, adoni georgiadi