Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 48χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Τον δρόμο για τη φυλακή θα πάρει η 48χρονη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο άνδρα της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης όπως δήλωσε, θα υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.


Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε

και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Πατέρας 48χρονης: Το μετάνιωσε η Μαρία μου

Την ίδια ώρα ο πατέρας της κατηγορούμενης γυναίκας συνάντησε την κόρη του έξω από το γραφείο του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, όπου οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Το μετάνιωσε η Μαρία μου…» επανέλαβε, επιμένοντας στο αίτημά του να μην προφυλακιστεί η κόρη του καθώς είναι η μόνη που τον φροντίζει.

Ο πατέρας της 48χρονης, δεν ήξερε ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα στον έγγαμο βίο της και δήλωσε συγκλονισμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Ήταν θύμα ενδοοικογενεικής βίας»

Νωρίτερα, κατέθεσε στον ανακριτή μία φίλη της κατηγορουμένης, η οποία με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 48χρονης.

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 58χρονος

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 58χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκαυματίας παραμένει διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και βαρύτατη.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Αστυνομικός προειδοποιούσε επιχειρηματίες για έλεγχο με SMS

Διονύσης Σαββόπουλος: Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς

Αγρίνιο: Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε 4χρονο

Keywords
Τυχαία Θέματα