Τηλεθέαση: Ποσοστά…Αυγούστου καταγράφηκαν το Σαββατοκύριακο

Ο ανοιξιάτικος καιρός επηρέασε την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου. Τα αποτελέσματα των δυναμομετρήσεων των εκπομπών, οι οποίες βρέθηκαν στις διακεκριμένες θέσεις προτιμήσεων, είχαν χαρακτηριστικά που παρατηρούνται τον Αύγουστου… Όταν δηλαδή οι περισσότεροι επιλέγουν ψυχαγωγία μακριά από την τηλεόραση.

Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα του Σαββάτου, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είχε τηλεθέαση μόλις 7,7% και το αντίστοιχο της Κυριακής, το

επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» είχε κάτω από 11% τηλεθέαση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Το δεύτερο, στις σαββατιάτικες προτιμήσεις των τηλεθεατών πρόγραμμα, η ελληνική κωμωδία «Ο κατεργάρης», είχε τηλεθέαση μόλις 5,6%. Τρίτη επιλογή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στην τέταρτη θέση το σόου «Just the twο of us» με απόδοση 4,6%.

Ελλείψει άλλων προγραμμάτων που θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή τηλεθεατών, αναδείχθηκαν επαναλήψεις εκπομπών.

Η Κυριακή δεν είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Σαββάτου. Μόνον η «Γη της ελιάς» κατάφερε να εμφανίσει διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης. Όλα τα άλλα προγράμματα της ημέρας είχαν μονοψήφια ποσοστά. 

Για τις μέχρι τώρα αποδόσεις που έχει καταφέρει το κυριακάτικο επεισόδιο του σόου «Survivor all star», το χθεσινό ήταν ένα «κλικ» κάτω. Ενδεικτικά πριν από δύο Κυριακές το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είχε τηλεθέαση καλύτερη- κατά μία ποσοστιαία μονάδα (περι τους 120.000 τηλεθεατές περισσότερους). 

Στα… γράδα του ήταν το «IQ 160» του Star ενώ με μόλις 4,9% έφθασε να είναι πέμπτη καλύτερη επιλογή της ημέρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρουσιάζει τους «Προδότες»

Περίπατος τηλεθέασης για τον Alpha το Σάββατο, επικράτηση του Mega την Κυριακή

Νίκος Χατζηνικολάου: Πήρε θέση για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Ποσοστά…Αυγούστου, Σαββατοκύριακο,tiletheasi, pososta…avgoustou, savvatokyriako