Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα μεταδόσεων του ΑΝΤ1

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 ξεκίνησε και όλος ο πλανήτης από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου δίνει ραντεβού με τη «στρογγυλή θεά».

Τα 12 από τα 16 νοκ άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ του Κατάρ θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1, όπου κάθε συσκευή θα έχει πρόσβαση σε αυτά χωρίς καμία χρέωση.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια της φάσης των «16» που θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ και όλοι οι αγώνες

από τους προημιτελικούς μέχρι και τον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

O ANT1+ θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 12:00 και στις 15:00, θα έχει πολλά παιχνίδια από τη φάση των ομίλων με (28 μεταδόσεις) καθώς και τέσσερις απογευματινούς αγώνες (17:00) στη φάση των «16».

Η τελετή έναρξης και το Game 1 του Μουντιάλ, Κατάρ-Εκουαδόρ, θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελεύθερη συχνότητα του Αντέννα TV στις 21 Νοεμβρίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι το 22ο στην ιστορία της διοργάνωσης, φιλοξενεί 32 ομάδες και ξεχωρίζει ως το πρώτο που θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή και θα διεξαχθεί χειμώνα (Νοέμβριος – Δεκέμβριος).

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Επίσημα οι νέοι παρουσιαστές του Breakfast@star

Task Force για την προστασία των δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών ενημέρωσης

Φαίη Μαυραγάνη: Στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Keywords
Τυχαία Θέματα