Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα σε Γερμανία και Ισπανία – Όλα τα ματς της ημέρας

Τεράστιο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον έχει η Κυριακή όσον αφορά τα όσα γίνοντα στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε ομάδες με βαριά ονόματα να μένουν εκτός συνέχειας.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας που είναι προγραμματισμένο για τις 12:00, η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη της στο τουρνουά μετά την έκπληξη μεγατόνων της πρώτης αγωνιστικής και την επικράτησή της επί της Γερμανίας. Αν η Ιαπωνία

νικήσει θα έχει περάσει στους «16» και θα έχει αφήσει τα δυο φαβορί του ομίλου, δηλαδή την Ισπανία και την Γερμανία, να μονομαχούν για το δεύτερο εισιτήριο.

Κατά τα άλλα, στις 15:00 το Βέλγιο, χωρίς τον ανέτοιμο Λουκάκου στη διάθεσή του, θα επιχειρήσει να νικήσει και το Μαρόκο μετά το 1-0 επί του Καναδά για να πάρει το εισιτήριο στους «16».

Στις 18:00, η Κροατία αντιμετωπίζει σε αγώνα ζωής ή θανάτου τον Καναδά με τη φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ να θέλει πάση θυσία νίκη, διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ωστόσο γίνεται στις 21:00 όταν και η Ισπανία θα παίξει με τη Γερμανία, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από την Ιαπωνία. Οι Ισπανοί βολεύονται και με την ισοπαλία…

Διαβάστε επίσης:

«Μουντιάλ 2022»: Αργεντινή – Μεξικό 2-0 με «λυτρωτή» τον Μέσι (Video)

Μουντιάλ 2022: Ο Μπαπέ έστειλε τους «τρικολόρ» στους «16» (Videos)

«Μουντιάλ 2022»: Νοκ άουτ η Πολωνία την Σαουδική Αραβία με 2-0 (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα