Μουντιάλ 2022: Πρόωρος τελικός για την Αργεντινή – «Σφραγίζουν» τα εισιτήρια σε 3ο και 4ο όμιλο (Video)

Ολλανδία, Σενεγάλη, Αγγλία και ΗΠΑ εξασφάλισαν την Τρίτη (29/11) την παρουσία τους στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ακολουθώντας το δρόμο της Γαλλίας, της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας.

Έτσι έχουμε  ήδη τα πρώτα «ζευγάρια» της φάσης των νοκ-άουτ: Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει τους Αμερικανούς το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην Αλ-Ραγιάν, ενώ η Αγγλία θα παίξει με τη Σενεγάλη μία μέρα αργότερα (Κυριακή,

4/12) στην Αλ-Χορ.

Η δράση συνεχίζεται την Τετάρτη (30/11) με τα ματς του 3ου και του 4ου ομίλου, απ’ όπου θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Γαλλία στους «16», με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και στα δύο γκρουπ…

Στο «Al Janoub Stadium» της πόλης Αλ Ουάκρα, η Αυστραλία θα αντιμετωπίσει τη Δανία, σε ένα πολύ μεγάλο ματς που φέρνει τους Αυστραλούς σε θέση ισχύος στον 4ο όμιλο, καθώς πιθανότατα θα «βολευτούν» και με την ισοπαλία. Η Αυστραλία δεν υπολογίζει στον τραυματία Άτκινσον, ενώ οι Δανοί δεν θα έχουν διαθέσιμο τον τραυματία Ντιλέινι (νοκ-άουτ για ένα μήνα).

Την ίδια ώρα στο «Education City Stadium» της πόλης Άλ-Ραγιάν, η Γαλλία με εξασφαλισμένη την παρουσία της τους «16», θα παίξει με την Τυνησία που «καίγεται» για τη νίκη για να διατηρήσει μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης (χρειάζεται αρκετά γκολ και να μην νικήσει η Αυστραλία στο άλλο ματς). Μοναδική απουσία για τους «μπλε» είναι ο «λαβωμένος» Λούκας Φερναντές, ενώ δεν αποκλείεται ο Ντιντιέ Ντεσάν να κάνει κι ένα μικρό rotation για να ξεκουραστούν οι «βασικοί» του.

Σήμερα είναι και το απόλυτο ντέρμπι του 3ου ομίλου. Η Πολωνία «βολεύεται» και με την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της, όμως ίσως αυτό να μην αρκεί για τους Αργεντινούς, οι οποίοι «επέστρεψαν» μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα, νίκησαν 2-0 το Μεξικό και θέλουν άλλο ένα τρίποντο για να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πλήρεις.

Τέλος, οι Σαουδάραβες που έκαναν την απόλυτη έκπληξη στην πρεμιέρα νικώντας την Αργεντινή, θα τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στο Μεξικό που έχει και εκείνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Οι Μεξικανοί θέλουν να νικήσουν με περισσότερα από ένα γκολ τη Σαουδική Αραβία και την ίδια ώρα να ηττηθεί η Πολωνία από την Αργεντινή, για να «αρπάξουν» οι ίδιοι τη 2η θέση στον 3ο όμιλο και να προκριθούν στους «16» του Μουντιάλ.

Οι Σαουδάραβες θα παίξουν χωρίς τους τραυματίες Αλ Φαράι, Αλ Σαχρανί, Σαραχιλί και τον τιμωρημένο Αλ Μαλκί.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ – Νίκη της Βραζιλίας επί της Ελβετίας – Τα highlights των αγώνων (Videos)

Μουντιάλ 2022: Η Ολλανδία νίκησε εύκολα το Κατάρ με 2-0 και βγήκε πρώτη στον 1ο όμιλο (Videos)

Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ… νοίκιασε οπαδούς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Πρόωρος, Αργεντινή – Σφραγίζουν, Video,mountial 2022, prooros, argentini – sfragizoun, Video