Η Παριζιάνα: Όταν ο Κώστας Βουτσάς έπαιζε ως κομπάρσος (Video)

Eιναι μια απο τις πιο αγαπητές ελληνικές ταινίες. Η Ρένα Βλαχοπούλου, με το ταμπεραμέντο της, είχε δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας. Πρόκειται για την «Παριζιάνα», το έργο όπου η Βαλχοπούλου είναι μοδίστρα. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή όπου λέει σε μια πελάτισσά της, την ώρα που κάνει πρόβα: «Σούζυ, τρως. Και ψεύδεσαι, και τρως!».

Εκείνο που δεν είναι ευρέως γνωστό, όμως, για τη συγκεκριμένη ταινία είναι ότι ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε σε αυτην ως κομπάρσος. Ναι, ως κομπάρσος! Το αποκάλυψε η τελευταία συζυγός του Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ

1 Στούντιο 4.

Ο Κώστας Βουτσάς συμμετέχει στην ταινία ως κομπάρσος, ενώ η σκηνή του διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Υποδύεται τον πελάτη του ξενοδοχείου που διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του, όταν η “Πελαγία” πέφτει κατά λάθος πάνω του. Μάλιστα, το όνομά του δεν αναφέρεται πουθενά στους τίτλους.

Ο αστικός μύθος θέλει τον ηθοποιό να συμμετέχει στην ταινία καθώς εκείνη την ημέρα είχε πάει να πάρει από το γύρισμα την τότε σύντροφό του Έρρικα Μπρόγερ και καθώς περίμενε να τελειώσει ζήτησε από τον σκηνοθέτη να συμμετάσχει και αυτός.

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, μίλησε για το πέρασμα του ηθοποιού από τη δημοφιλή ταινία, αναφέροντας πως τότε ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγερ ήταν στα “μέλια”, ενώ η συγκεκριμένη σκηνή ήταν απροβάριστη και ήταν εντελώς αυθόρμητη.

Διαβάστε επίσης

Ρομάν Πολάνσκι: Σε δίκη για δυσφήμιση ηθοποιού – Τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση

Ισπανία: Η πριγκίπισσα Λέονορ είναι ερωτευμένη με τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε για την απώλεια του παιδιού της – «Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα