Μουντιάλ 2022: Νίκες για Βραζιλία, Πορτογαλία και Ελβετία, «κόλλησε» στην ισοπαλία η Ουρουγουάη – Τα highlights της Πέμπτης (Videos)

Με το δεξί ξεκίνησαν το δικό τους «ταξίδι» στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Βραζιλία, η Πορτογαλία και η Ελβετία, ενώ η Ουρουγουάη έμεινε στη λευκή ισοπαλία.

Στο πρώτο ματς της ημέρας οι Ελβετοί λύγισαν το Καμερούν του βασικού κεντρικού αμυντικού του Άρη, Νίκολας Ενκουλού με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπρελ Εμπολό.

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ η Βραζιλία νίκησε με 2-0 τη Σερβία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον.

7ος Όμιλος
Αποτελέσματα

Ελβετία

– Καμερούν 1-0

Βραζιλία – Σερβία 2-0

Βαθμολογία
Βραζιλία 3 (2-0)
Ελβετία 3 (1-0)
Καμερούν 0 (0-1)
Σερβία 0 (0-2)

Ουρουγουάη και Νότια Κορέα αλληλοεξουδετέρωθηκαν στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 8ου ομίλου και «κόλλησαν» στο 0-0.

Πορτογαλία και Γκάνα χάρισαν ένα επικό δεύτερο ημίχρονο, γεμάτο γκολ και συγκινήσεις. Οι Ίβηρες νίκησαν με 3-2 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να συνεχίζει να… διαλύει όποιο ρεκόρ βρίσκεται στο διάβα του.

8ος όμιλος
Αποτελέσματα
Πορτογαλία – Γκάνα 3-2
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0

Βαθμολογία
Πορτογαλία 3 (3-2)
Ουρουγουάη 1 (0-0)
Νότια Κορέα 1 (0-0)
Γκάνα 0 (2-3)

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: «Αγχωτική» νίκη για την Πορτογαλία – Νίκησε 3-2 τη Γκάνα με ιστορικό Ρονάλντο (Videos)

Στην «ποδιά» της Μάντσεστερ σφάζονται… μεγιστάνες – Οι βασικοί «μνηστήρες» που την διεκδικούν

Euroleague: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός – Επικράτησε της Άλμπα με 86-76

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Νίκες, Βραζιλία Πορτογαλία, Ελβετία, Ουρουγουάη –, Πέμπτης Videos,mountial 2022, nikes, vrazilia portogalia, elvetia, ourougouai –, pebtis Videos