Μοθωναίος για τροχαίο: «Μου στοίχισε για πολλά χρόνια την υγεία και τη λειτουργικότητά μου» (Video)

Για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη σε ηλικία 26 ετών μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος, επισημαίνοντας ότι ήταν ένα σοβαρό περιστατικό που του στοίχισε την υγεία του και τη λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια.

«Ήταν ένα ατύχημα τροχαίο πολύ σοβαρό. Μου κόστισε πολλά χρόνια από τη λειτουργικότητά μου, την υγεία μου. Στα 26 μου με χτύπησε ένα αυτοκίνητο κατά λάθος. Ήμουν πεζός και με παρέσυρε. Ήταν ένα βράδυ» είπε αρχικά, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», προσθέτοντας:

«Δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε

αυτό. Το σοκ του οργανισμού είναι τόσο μεγάλο. Ξύπνησα στο νοσοκομείο το πρωί. Αυτό έγινε 1 η ώρα το βράδυ. Ήταν να κάνω μια εγχείρηση στο πρόσωπο που ήθελα να κάνω και την απέφυγα. Μετά είχα ένα αυτοάνοσο. Διαταράχτηκε πάρα πολύ το σύστημα με το σοκ. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο και μου πήρε έξι μήνες να περπατήσω. Είχα κλείσει όλη τη σεζόν για το Εθνικό και χάθηκε.

Πέντε μέρες πριν από το ατύχημα με είχαν πάρει για μια σειρά για τον ρόλο ενός ανάπηρου, η σειρά λεγόταν “Το Κάρμα”. Πήρα τη Ρέινα Εσκενάζυ, με την οποία είχα μια πολύ κοντινή σχέση, και της είπα ότι είμαι έτοιμος».

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Η Μόνικα αποχαιρετά τον Τσάντλερ – «Μου λείπεις κάθε μέρα» (video)

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Συνήθως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της «Φόνισσας» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα