Μηλιός: Η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται απέναντι από την πολιτική της κυβέρνησης (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βρεθήκαμε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση να έχουμε μια κυβέρνηση η οποία οδήγησε τον εαυτό της, στο να συνομολογήσει ένα πρόγραμμα που είναι ριζικά αντίθετο με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στην πολιτική που έχει οδηγηθεί να συνομολογήσει η κυβέρνηση» τόνισε ο βουλευτής και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Μηλιός.

Μιλω΄ντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega υποστήριξε ακόμα ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος.

«Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύει από την πλειοψηφία του κόσμου που τα συμφέροντα της θίγονται από τις πολιτικές του μνημονίου» σημείωσε ο κ. Μηλιός, επισημαίνοντας ότι η συμφωνία είναι καταστροφική για την πλειοψηφία και καλή για την ολιγαρχία.

Στήριξη προσέφερε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως η πρόεδρος της Βουλής "ήταν πάντα μια ισχυρή προσωπικότητα που υπερασπιζόταν τις απόψεις της και δεν πρέπει να την απαξιώνουμε.
Έχει καταφέρει να κάνει τη Βουλή ένα όργανο το οποίο δεν είναι απλώς διεκπεραιωτικό. Μπορεί να έχει σημαντικό πολιτικό ρόλο ως έκφραση της εθνικής αντιπροσωπείας".

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν απέναντι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο οποίος ήταν πριν από εκείνον καλεσμένος στο σταθμό και μίλησε για τρικομματική κυβέρνηση, λέγοντας με νόημα πως "ο κ. Πανούσης δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ".

Τέλος σε ότι αφορά στο Γιάνη Βαρουφάκη κράτησε αποστάσεις λέγοντας πως: «Ήταν τμήμα ενός ολόκληρου επιτελείου. Δεν του ρίχνω ευθύνες, δεν αποφάσιζε μόνος του, αυτές οι αποφάσεις είναι πάντα συλλογικές».

Ο Γιάννης Πανούσης λίγη ώρα αργότερα απάντησε στον κ.Μηλιό μέσα από την ΕΡΤ λέγοντας πως το ότι δεν είναι κομματικός "δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λέει να την αλήθεια".

Γ. ΜηλιόςΓ. ΒαρουφάκηςΓ. ΠανούσηςΖ. ΚωνσταντοπούλουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα