Μετωπική ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τους αξιωματικούς στο Μάτι

Νέα πολιτική σύγκρουση προκάλεσε η συνέντευξη του πρωθυπουργού και η ερώτηση σχετικά με τους αξιωματικούς που είχαν συμμετάσχει στην τραγωδία της φωτιάς στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake

news. Κατανοούμε πόσο θέλουν να ξεχάσουν τα πάντα γύρω από το Μάτι αλλά δεν μπορεί να ξεχνάνε ότι ο κ. Κολοκούρης προήχθη από Αρχιπύραρχος σε Υποστράτηγο στις 9/8/2018 (δηλ. 2 εβδομάδες μετά το Μάτι) και 6 μήνες αργότερα, στις τακτικές κρίσεις πήρε νέα προαγωγή από Υποστράτηγος σε Αντιστράτηγος και μάλιστα ορίστηκε ως Υπαρχηγός Α’. Σε κάθε περίπτωση επισυνάπτουμε τα αντίστοιχα ΦΕΚ ελπίζοντας ότι έτσι θα βοηθήσουμε τη μνήμη τους.

ΥΓ. Ελπίζουμε να ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη η οποία ήταν τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε ότι «σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247 γιατί η Ν.Δ. αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση. Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους. Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν».

Διαβάστε επίσης

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ζητά εκλογές;

Ο Φλωρίδης χαιρετίζει την επιλογή Μπένου

Γιατί ο Χαρδαλιάς είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για πολιτική καριέρα;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετωπική ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, Μάτι,metopiki nd-syriza, mati