Μεταμόρφωση: Ποιος ήταν ο «Κεφάλας» που σκότωσαν με 9άρι πιστόλι – Βίντεο ντοκουμέντο

Παλιός γνώριμος του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ του Σαββάτου, στη Μεταμόρφωση, με το παρατσούκλι «Κεφάλας».

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν πως το όνομα του είχε συμπεριληφθεί και σε δικογραφία για προστασία καταστημάτων, ενώ σε βάρος του υπήρχε και καταγγελία για ξυλοδαρμό πελάτη νυχτερινού κέντρου που είχε προκαλέσει φασαρία.

Πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας

Οι Αρχές είχαν κατατάξει τον «Κεφάλα» σε κυκλώματα προστασίας που δρούσαν στα βορειοδυτικά προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας,

του Νέου Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης.

Ο Μ.Κ., πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας της ΑΕΚ, φέρεται να ξεκίνησε τις διασυνδέσεις του στη νύχτα πριν από τρεις δεκαετίες. 

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν έξι κάλυκες από 9άρι πιστόλι. Το Mega εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο καταγράφει το μηχανάκι με τον δράστη.

ΣΥΡΙΖΑ: Το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει

«Κάθε βδομάδα έχουμε και μια ενέδρα θανάτου, οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια και η μόνη ασφάλεια που υπάρχει είναι αυτή των μαφιόζων που κάνουν ό,τι θέλουν ανενόχλητοι», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για του «για την ανασφάλεια των πολιτών μπροστά στο οργανωμένο έγκλημα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προεκλογικά είχε κάνει σημαία το θέμα της ασφάλειας» και «δυο χρόνια μετά το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει και η κυβέρνηση μέριμνα μόνο για καταστολή σε βάρος των νέων».

Ειδήσεις σήμερα

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δε με άφηνε η κόρη μου»

Εκάλη: Διάρρηξη με λεία-«μαμούθ» σε βίλα-φρούριο γνωστού επιχειρηματία

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις – Προσαγωγή υπόπτου που επιχείρησε να διαφύγει με πλαστό διαβατήριο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταμόρφωση, Ποιος, Κεφάλας, 9άρι, – Βίντεο,metamorfosi, poios, kefalas, 9ari, – vinteo