Μάριος Ιορδάνου: «Πέρασα τρία ισχαιμικά επεισόδια – Έχασα το φως μου, δεν είχα παλμούς, πέθαινα» (Video)

Για τον γάμο τους αλλά και για άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής μίλησαν στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν.

«Όταν φύγω από αυτό τον κόσμο θέλω να μην αφήσω τίποτα πίσω μου», είπε ο ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδί.

«Είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που έχω δει» είπε η ηθοποιός για τον σύζυγό της και συνέχισε: «Έχει περάσει πολλά και πάντα βγαίνει νικητής γιατί έχει το θάρρος να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Είμαστε μαζί 13 χρόνια, αλλά πριν το Μάριο υπάρχει μαύρο, δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς

τον Μάριο. Από τη πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε μείναμε μαζί».

Τα σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Μάριος Ιορδάνου αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πέρσι από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής για να είναι και πάλι υγιής.

«Πέρασα πριν από έναν χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια, τρία εγκεφαλικά. Ψήθηκε ο εγκέφαλός μου παιδιά. Έχασα το φως μου, δεν είχα παλμούς, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμό, για ένα διάστημα πέθαινα. Αλλά είπα “όχι θάνατε, δε θα με πάρεις γιατί έχω και άλλα πράγματα να ζήσω με τη Σόφη”», αποκάλυψε ο ηθοποιός μιλώντας για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του.

Ειδήσεις σήμερα

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Με εκνεύρισε όταν είπαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου» (Video)

Γιώργος Θεοφάνους: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο

Η επιθανάτια εμπειρία της Σάρον Στόουν: Υπήρχε το τούνελ και εγώ προσπαθούσα να ανέβω

Keywords
Τυχαία Θέματα