Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη γυναίκα – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Ένας 50χρονος άνδρας, ο πρώην σύζυγος του θύματος συνελήφθη για την επίθεση σε γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψη της Μεσσήνης.

Για το περιστατικό προσήχθη αρχικά ένας άνδρας 50 ετών, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ. Με την 49χρονη είχαν οικονομικές διαφορές.

Ο

συλληφθείς, μετά την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το best-tv.gr, η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο -και πιο συγκεκριμένα στο μάτι- στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, ευτυχώς όμως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η 49χρονη ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά της. Όταν έφτασε εκεί και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνέχεια της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει, τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά: Επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε κατάστημα εστίασης (Video)

CNN: Το Ναύπλιο στη λίστα με τις 15 πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης

Οριοθετημένες οι πυρκαγιές σε Πετρωτό Δομοκού και Ασκό Ζακύνθου

Keywords
Τυχαία Θέματα