Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα ο κρεοπώλης, «φρούριο» τα δικαστήρια (videos)

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (22/1) μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Οι ισχυρισμοί του 50χρονου φαίνεται να καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή (19/1) έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία.

Παράλληλα, έχει

πέσει σε πολλές αντιφάσεις, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στις έρευνες

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται για 18η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ο ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο (20/1) στο Μεσολόγγι και ψάχνει με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι ο ίδιος σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη.

Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείεται ο 50χρονος να έδρασε μόνος. 

Αντίθετα, πιθανολογεί ότι υπάρχουν και συνεργοί.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Η πρώτη δήλωση της 39χρονης μετά το έγκλημα – «Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα» (video)

Θεσσαλονίκη: Έβαλε κοριό σε λούτρινο κουκλάκι και κατέγραφε συνομιλίες του πρώην συζύγου της

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που «αποθεώνει» η Vogue για το 2024 (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα