Μέγκαν Μαρκλ: «Δεχόταν πολλές απειλές για τη ζωή της» – Τι αποκάλυψε πρώην αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής

Η αστυνομία ερεύνησε “πολλές” αξιόπιστες απειλές κατά της Μέγκαν Μαρκλ ενώ ζούσε στη Βρετανία, αποκάλυψε σήμερα ο πρώην αρχηγός της αντιτρομοκρατίας Νιλ Μπάσου.

Ο πρώην αρχηγός της αντιτρομοκρατίας, Νιλ Μπάσου, ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετώπισε πολλές “πολύ πραγματικές” και “αηδιαστικές” απειλές για τη ζωή της ενώ ζούσε στη Βρετανία, σε μια σκληρή συνέντευξη καθώς αποχωρούσε από την αστυνομία μετά από 30 χρόνια.

Ερωτηθείς σύμφωνα με την Daily Mail αν ήταν

αξιόπιστες απάντησε: “Απολύτως, και αν βλέπατε και λαμβάνατε τα πράγματα που γράφτηκαν… το είδος της ρητορικής που υπάρχει στο Διαδίκτυο, θα νιώθατε απειλή όλη την ώρα“.

Ο κ. Νιλ Μπάσου είπε ότι υπήρξαν απειλές για την Μαρκλ περισσότερες από μία φορές, προσθέτοντας: “Είχαμε ομάδες που το ερευνούσαν. Ανθρωποι έχουν διωχθεί για αυτές τις απειλές “.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, είπε επίσης ότι οι ειλικρινείς απόψεις του για φυλετικά ζητήματα τον είχαν εμποδίσει να γίνει επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος και απαίτησε καταστολή των ρατσιστών αξιωματικών. Ισχυρίστηκε ότι αυτό μπορεί να του κόστισε την ευκαιρία να αναλάβει επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος.

Ο Mπασού, ήταν ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας των εθνοτικών μειονοτήτων της Βρετανία.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Τανκς βγήκαν στους δρόμους για να περιορίσουν τις διαδηλώσεις – Φόβοι για νέα Τιεν Αν Μεν (Videos)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυξάνονται οι κίνδυνοι από την ανάμιξη των ΗΠΑ, προειδοποιεί η Ρωσία

Ενεργειακή κρίση: Πάνω από 700 δισ. ευρώ ο λογαριασμός για την Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα