Μεγάλωσε η «ψαλίδα» τηλεθέασης μεταξύ Mega και ανταγωνισμού

Απόδοση λίγο πάνω από την εβδομαδιαία απόδοση του (14,5%) σημείωσε τη Δευτέρα 22/4 το Mega καταφέρνοντας να «ξεφύγει» από τον ανταγωνισμό με διαφορά σχεδόν δυόμιση ποσοστιαίων μονάδων.

Ο ΑΝΤ1 συγκέντρωσε τις δεύτερες σε όγκο τηλεοπροτιμήσεις, σύμφωνα με τη Nielsen, έχοντας όμως μικρή τάση υποχώρησης σε σχέση με την προπερασμένη Δευτέρα. Ανεβασμένος εμφανίστηκε ο Σκάι και σε σχέση με την Κυριακή αλλά

και με την προηγούμενη Δευτέρα. Οι απώλειες δεν «κόστισαν» στο Star, τα χαρακτηριστικά δυναμικής του οποίου πλησίασε ο Alpha που κατέφερε να έχει διαστάσεις μεριδίου μόλις 0,3% μικρότερες από αυτές του «αδελφού» σταθμού.

Οι μικροδιακυμάνσεις στα μερίδια των άλλων καναλιών δεν επηρέασαν την κατάταξη τους στην προτιμήσεις των τηλεθεατών πλην της ΕΡΤ η οποία μια βδομάδα πίσω είχε μεταδώσει τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Χθες είχε μετάδοση αναμέτρησης των δύο «αιωνίων», αυτή τη φορά όμως του πρωταθλήματος βόλεϊ που αν και ήταν του τέταρτου τελικού δεν προτιμήθηκε αναλόγως με εκείνη του μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης:

Οι πλατφόρμες σαρώνουν την τηλεθέαση στις ΗΠΑ

Λιάγκας: Χαμός στον αέρα με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – «Η καταδίκη από παπά σαν εσάς είναι τιμή μου» (Video)

MEGA: «Mega stories» αστυνομικής βίας – Ιστορίες μεταξύ αστυνομικής πρόληψης και κατάχρησης εξουσίας (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα