Γιώργος Μουκίδης για το «Ζάρι» και τη Eurovision: «Η Ακρόπολη και τα σουβλάκια δεν είναι η Ελλάδα;» (Video)

Την άποψή του για το «Ζάρι» με το οποίο η Μαρίνας Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision μοιράστηκε ο Γιώργος Μουκίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», ο συνθέτης και στιχουργός σχολίασε ότι αν και το βρίσκει παράξενο, ωστόσο, συμφωνεί με την αισθητική του βιντεοκλίπ, καθώς αυτό -κατά τη γνώμη του- αποτυπώνει την Ελλάδα με ακρίβεια.

«Παράξενο. Μπορεί να έχει καλή τύχη το κομμάτι,

δεν ξέρουμε. Η γενική αίσθηση που μου αφήνει είναι ότι είναι κάτι που είναι παράξενο. Δεν το κλείνω ας πούμε όταν το ακούω. Η αισθητική του τι δείχνει; Δείχνει την Ελλάδα. Είναι αλλιώς η Ελλάδα; Είναι Ελβετία; Αυτό δεν είναι η Ελλάδα; Αυτό που δείχνει είναι η Ελλάδα.

Δεν είναι η Ακρόπολη η Ελλάδα, δεν είναι τα σουβλάκια; Δεν είναι τα στενάκια η Ελλάδα στου Ψυρρή κτλ; Τι είναι αυτά, Γερμανία είναι; Δηλαδή, άμα δείχναμε τώρα πλάνα από τη Βουλιαγμένη και τις βίλες αυτή θα ήταν η Ελλάδα και γκουρμέ εστιατόρια; Όχι, η Ελλάδα είναι παραλίες, θάλασσα, τώρα το ότι έχουμε γίνει ξενοδοχείο της Ευρώπης είναι άλλη υπόθεση» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Τραμπ… ενέπνευσε τους Pearl Jam – Ποιο τραγούδι έγραψαν γι’ αυτόν (video)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο κλικ μέσα από το εξοχικό της στον Θεολόγο – Το εντυπωσιακό άγαλμα, το πορτραίτο και ο χορός της (Video)

Taylor Swift: Το νήμα που συνδέει τους «βασανισμένους ποιητές» της με την Σαπφώ και τον Πετράρχη (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα