Μεγάλο... κάζο στο ισπανικό κρατικό κανάλι: Χάκερς «ανέβασαν» live τη συνέντευξη Πουτζντεμόν στο ρωσικό RT

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ένα απροσδόκητο... κάζο περίμενε τους υπεύθυνους της ισπανικής κρατικής τηλεόρασης TVE, καθώς χάκερς κατάφεραν να "ανεβάσουν" στo κρατικό κανάλι «+24» την live μετάδοση της συνέντευξης του Καταλανού αυτονομιστή ηγέτη Κάρλος Πουτζντεμόν στο ρωσικό κανάλι RT. 

To χακάρισμα συνέβη την περασμένη Πέμπτη, και έδειχνε τη συνέντευξη μεταξύ του Πουτζντεμόν και του πρώην προέδρου του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα

Ο

Καταλανός ηγέτης ισχυρίστηκε στη εν λόγω συνέντευξη ότι "δεν υπάρχει λύση στο καταλανικό πρόβλημα η οποία δεν θα περιλαμβάνει το ζήτημα της ανεξαρτησίας". 

Η ιδοκτήτρια του RT, Mαργκαρίτα Σιμονιάν, φάνηκε να απολαμβάνει την αμηχανία που προκάλεσε το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι το δίκτυο δεν ήταν υπεύθυνο για το χακάρισμα.

Ολόκληρη η συνέντευξη προβλήθηκε από το χακαρισμένο «+24» χωρίς οι υπεύθυνοι του κρατικού καναλιού να καταφέρουν να την κατεβάσουν!

Holy cow. Hackers suspected to be Russian hacked into a Spanish TV channel and broadcast an RT interview with Catalan separatist leader Carles Puigdemont.

Margarita Simonyan, editor in chief of RT, said "We don't know who did it. But it was beautiful." https://t.co/MLk9P7pTQL

— Natasha Bertrand (@NatashaBertrand) December 17, 2019

ΙσπανίαTVEχακάρισμαΚάρλες ΠουτζντεμόνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα