Με «καυτό» ντεκολτέ η κόρη δισεκατομμυριούχου Έλληνα ομογενούς στο πάρτι Τραμπ στον Λευκό Οίκο (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ και οι προσκεκλημένοι του απόλαυσαν ένα λαμπερό πάρτι περιμένοντας τα αποτελέσματα των Αμερικανικών Εκλογών 2020, στον Λευκό Οίκο.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Άντρια Κατσιματίδη, κόρη του Έλληνα δισεκατομμυριούχου και υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Κατσιματίδη (η οποία συμμετείχε σε σκαφάτες συγκεντρώσεις με μπικίνι υπέρ του Τραμπ), η Λάρα Τραμπ και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Trump (@laraleatrump) στις 3 Νοέ, 2020 στις 4:58 μμ PST

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram από το πάρτι στο οποίο ποζάρει με τα αδέρφια του Έρικ και Ιβάνκα και τα παιδιά τους, λέγοντας: «Εντός του παιχνιδιού. Ας το κάνουμε». Η Λάρα Τραμπ μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο με την Γκιλφόιλ με ένα εορταστικό emoji.

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

In the game. Let’s do this.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) στις 3 Νοέ, 2020 στις 6:42 μμ PST

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε την Τρίτη ένα λαμπερό πάρτι παρουσία 400 καλεσμένων στην ανατολική αίθουσα του Λευκού Οίκου, αναιρώντας τα αρχικά σχέδια που τον ήθελαν να κάνει μια συγκέντρωση στο Trump Internation Hotel, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν εξαιτίας του κορωνοϊού και απαγορεύουν τη συγκέντρωση περισσότερων από 50 ατόμων σε εσωτερικούς χώρους.

Η Άντρια Κατσιματίδη έδωσε μια γεύση από το λαμπερό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο. Πριν από την άφιξή της στην προεδρική κατοικία, η κόρη του μεγιστάνα παντοπωλείων Τζον Κατσιματίδη μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα στο Trump International Hotel στην Ουάσιγκτον, όπου φωτογραφήθηκε με τη σκηνοθέτιδα Μάγκι Βαντενμπέργκε.

Η Κατσιματίδη μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο από την ανατολική αίθουσα που δείχνει τους καλεσμένους να χειροκροτούν και να επευφημούν φωνάζοντας «Νικήσαμε τη Φλόριντα» περίπου στις 11:30 μ.μ. (τοπική ώρα).

Πηγή: iefimerida.gr

Λευκός ΟίκοςπάρτικόρηέλληναςομογενήςΤραμπHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα