Μαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους

Πολιτική

Επίθεση εξαπολύει το Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις αντιδράσεις από καλλιτέχνες που, ως εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, μετείχαν στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων και όπως κατήγγειλαν η εικόνα τους χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία τους σε γαλάζιο προεκλογικό σποτ.

Όπως σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές "ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει πως είναι λαοφιλής, δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους για ένα προεκλογικό σποτ".

Σε ό,τι αφορά

το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων σημειώνουν:"Το χειρότερο όμως, είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση έχει δώσει μάχη για τη διαλεύκανση του διαχρονικού σκανδάλου της ΑΕΠΙ, το οποίο οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφησαν να γιγαντωθεί, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει για άλλη μία φορά την ταύτισή του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ζητώντας οι επιχειρηματίες αντί να τηρήσουν το θεσμικό πλαίσιο για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, να καταβάλλουν απλά «ένα συμβολικό ποσό για το ελληνικό τραγούδι»".

ΜαξίμουΚυβέρνησηΜητσοτάκηςηθοποιοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαξίμου, Μητσοτάκη,maximou, mitsotaki