Μασσαλία: Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό

Ο δράστης φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος»ΚΟΣΜΟΣ

Δύο άνθρωποι δέχθηκαν θανάσιμη επίθεση από έναν άντρα με μαχαίρι, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, μεταδίδει η τηλεόραση BFM TV επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Ο δράστης της επίθεσης στην συνέχεια, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των στρατιωτών που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων αντρών στην Μασσαλία, φώναξε «ο Θεός είναι μεγάλος», σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Δύο γυναίκες είναι μεταξύ των νεκρών από την αιματηρή

επίθεση στη Μασαλίας, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Στο μεταξύ, πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον άντρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας.

Οι πρώτες αστυνομικές έρευνες προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο «τρομοκρατικής ενέργειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΜασσαλίαάνδραςμαχαίριαστυνομίαΓαλλίαπυράνεκρόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα