Μίχος: Ο Μιχαλολιάκος ξέρει γιατί έφυγα - Είμαι με το κεφάλι ψηλά

Πολιτική

Τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τη Χρυσή Αυγή εξηγεί, με συνέντευξή του στη Real News, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Μίχος.

«Αισθάνθηκα ότι δε με παίρνει άλλο και έπρεπε να σηκωθώ να φύγω», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρώην χρυσαυγίτης, προσθέτοντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος

ξέρει τις λεπτομέρειες της απόφασής του. «Τις ξέρουν οι βουλευτές και τα υπόλοιπα στελέχη. Απλώς υπήρξε μια πίκρα και κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα προσωπικά».

Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας για το αν ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφάσισε να κατεβάσει στις εκλογές τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας, σημείωσε: «Εγώ δεν φοβήθηκα κανέναν και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την έδρα. Όταν μας έβαζε χειροπέδες το 2014, τώρα είναι λίγο βαρύ να τον έχω δίπλα μου».

«Όποιος θέλει ας ψάξει να δει τι εστί ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας. Εγώ είμαι με το κεφάλι ψηλά, ενώ σε εκείνον στην αστυνομική διεύθυνση δεν λέει κανείς καλημέρα» αναφέρει μεταξύ άλλων κάνοντας λόγο για κόλακες στο περιβάλλον Μιχαλολιάκου.

ΜίχοςΧρυσή ΑυγήΜιχαλολιάκοςαστυνομικός διευθυντής ΕυβοίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα