«Μας έβαλαν να τσακωθούμε ψεύτικα» - Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη για την παρουσιάστρια (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Για την «βασίλισσα» της τηλεόρασης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο πρώην συνεργάτης της, Δημήτρης Γρηγοράκης, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη του για την παρουσιάστρια και για το πώς είναι η ίδια, πίσω από τις κάμερες!

Ο Δημήτρης αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη συνεργασία τους αλλά και τον λόγο που ψυχράθηκαν οι σχέσεις τους. Συγκεκριμένα είπε: «Η σχέση μου με την Ελένη Μενεγάκη πέρασε μια ψυχρότητα αφότου δεν την ακολούθησα

στην αποχώρησή της με κατεύθυνση τον Alpha! Βρεθήκαμε μετά από 10 χρόνια στην εκπομπή της και ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση, είπαμε τα πάντα, τα πάντα για εκείνη την εποχή! Της είπα off the record ότι δεν την ακολούθησα τότε γιατί ήταν μια επιλογή μου που ήθελα να την στηρίξω για συγκεκριμένους λόγους και ελπίζω ότι κάποια στιγμή μπόρεσε να το καταλάβει!», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ότι ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος συνεργάτης μετά από τόσα χρόνια μπορώ να στο επιβεβαιώσω! Είναι απαιτητική και γι’αυτό είναι τόσα χρόνια στην κορυφή! Όταν έβλεπα ότι η Ελένη δεν είναι καλά, αυτό περνούσε στην ψυχολογία μου, με έριχνε και δεν μπορούσα να αποδώσω στα τηλεοπτικά μου καθήκοντα», δήλωσε ο ίδιος και συνέχισε αναφερόμενος στο αν ο ίδιος έχει βιώσει αυτό που λέμε ότι είναι αλλιώς τα πράγματα όταν κλείνουν οι κάμερες:

«Στον Ant1 μας είχε δοθεί εντολή να σκηνοθετήσουμε έναν καυγά, που θα δημιουργούσε ένταση για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και δεν θα στο κρύψω ότι συμμετείχα σε αυτό», είπε!

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν μετάνιωσε που δεν ακολούθησε την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, αλλά μετάνιωσε που απέρριψε την πρόταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Mega, επειδή ήταν συναισθηματικά δεμένος με τα πρόσωπα που ήταν στην εκπομπή της Ελένης.

Πηγή: youweekly.gr

Ελένη ΜενεγάκηΔημήτρης ΓρηγοράκηςαποκάλυψησυνεργασίαβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα