Μαρία Καρυστιανού-Τέμπη: Αλλοίωσαν το χώρο του δυστυχήματος – οι πραγματογνώμονες δεν έκαναν ποτέ αυτοψία

Με στιβαρή φωνή και συγκροτημένο λόγο η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την 16χρονη κόρη της Μάρθα στην τραγωδία των Τεμπών, εξέθεσε στο ευρωκοινοβούλιο όλη την πνιγηρή κατάσταση που ζουν οι συγγενείς των θυμάτων, σχετικά με την προσπάθεια να πέσει φως στις συνθήκες του εγκλήματος και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Το υλικό της χθεσινής εκδήλωσης και τα όσα ειπώθηκαν από την κυρία Καρυστιανού – αλλά και τον Παύλο Ασλανίδη – χρήσουν προφανώς περαιτέρω εξέτασης από τα θεσμικά όργανα της πολιτείας. Ό,τι συμπέρασμα ή …«συμπέρασμα» και να βγάλει

η εξεταστική επιτροπή της Βουλής δια της κυβερνητικής πλειοψηφίας της, οι μαρτυρίες αυτές δεν μπορεί να μείνουν στο κενό.

Η κυρία Καρυστιανού κατήγγειλε ότι αλλοιώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος και μέσα σε ελάχιστο χρόνο τριών ημερών το πεδίο έδειχνε σαν να μην έχει συμβεί το δυστυχήματα.

Η πραγματογνωμοσύνη συντάχθηκε μέσα στα γραφεία, οι πραγματογνώμονες δεν πήγαν καν στο χώρο του εγκλήματος, αποφάνθηκαν χωρίς αυτοψία. Μάλιστα έγραψαν ένα ημιτελές πόρισμα, γνωστοποιώντας μας ότι δεν θα ασχοληθούν με την έκρηξη» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος των συγγενών των θυμάτων, που αναζητούν δικαίωση.

«Οι πραγματογνώμονες ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ στον χώρο του εγκλήματος! Αποφάνθηκαν χωρίς αυτοψία!»
Μια Μαρία Καρυστιανού ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ.
«Πέντε ώρες έκαιγε η φωτιά στον τόπο της τραγωδίας. Παραβιάζοντας όλα τα διεθνή πρωτόκολλα για αντίστοιχες καταστάσεις, παραγκώνισαν τους δικαστικούς… pic.twitter.com/opQwaLB15C

— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) February 14, 2024

Διαβάστε επίσης

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων

Στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Γάμος ομοφύλων: Πλακώθηκαν on air αρχιμανδρίτης και Τατσόπουλος – «Έχετε χτίσει μια εκκλησία απάτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα