Παύλος Ασλανίδης-Τέμπη: Σοκ από την καταγγελία ότι η ομάδα έρευνας πήγε δέκα μήνες μετά και βρήκε οστά και το μαύρο κουτί

Αποσβολωμένοι και ανίκανοι να πιστέψουν τα όσα αποκαλύπτονται για την τραγωδία των Τεμπών, έμειναν όσοι παρακολουθούσαν χθες βράδυ τις καταγγελίες του Παύλου Ασλανίδη, πατέρα του 27χρονου Δημήτρη που χάθηκε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου πέρσι.

Μιλώντας στην εκδήλωση του ευρωκοινοβουλίου, προσκεκλημένος ο ίδιος μαζί με την πρόεδρο των συγγενών των θυμάτων Μαρία Καρυστιανού, ο κ. Ασλανίδης κατήγγειλε ότι η ομάδα έρευνας πήγε στο σημείο της τραγωδίας μετά από 10 μήνες και αφού το ζήτησαν με επιμονή οι ίδιοι οι συγγενείς από τον ανακριτή.

«Βρέθηκαν οστά από τα παιδιά μας, προσωπικά

αντικείμενα, το πόδι του μηχανοδηγού και το μαύρο κουτί» είπε με οργισμένη φωνή ο κ. Ασλανίδης, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του για το πώς αντιμετώπισε την υπόθεση ο Άρειος Πάγος. «Μας είπαν πώς κάνετε έτσι, δεν βρέθηκε τίποτα, κάποια μικρά υπολείμματα. Τα υπολείμματα των παιδιών μας δεν είναι τίποτα γι’ αυτούς», ξέσπασε ο πατέρα του αδικοχαμένου Δημήτρη, προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο που η δικαστική εξουσία χειρίζεται τις έρευνες.

Απιστευτο
Δέκα μηνες μετα, βρήκαν μόνοι τους,πεταμένα οστά και προσωπικά αντικείμενα των παιδιών τους.
Ήταν πεταμένα μαζι με τα σίδερα του τρένου εκει που τα μετέφερε η κυβέρνηση όταν μπάζωσαν το χώρο του εγκλήματος. pic.twitter.com/HSVjTgj3Ft

— Marka2 (@Marka2free) February 14, 2024

Διαβάστε επίσης

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων

Στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Γάμος ομοφύλων: Πλακώθηκαν on air αρχιμανδρίτης και Τατσόπουλος – «Έχετε χτίσει μια εκκλησία απάτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα