Μαρία Κάλλας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί – Στο Κατάκολο η θρυλική θαλαμηγός Christina O (Photos/Videos)

Ξεκίνησαν την Κυριακή στην Ηλεία (15/10) τα γυρίσματα της ταινίας «ΜΑΡΙΑ» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί. 

Σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν, η ταινία θα αφοσιωθεί στη ζωή της Μαρίας Κάλλας, λίγο πριν από το θάνατό της στο Παρίσι αλλά και τη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

The first two images of Angelina Jolie as famed diva

Maria Callas in Pablo Larrain‘s upcoming biopic 'Maria' have been revealed:https://t.co/2XPDlQCvXq

— The Hollywood Reporter (@THR) October 10, 2023

Αρχικά, σκηνές από την ταινία έγιναν στο θέατρο Απόλλων του Πύργου.

Στη συνεχεία το καστ των ηθοποιών μεταφέρθηκε στην θαλαμηγό «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση που βρισκόταν στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Κατακόλου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της πρώτης ημέρας.

Στο Κατάκολο η θρυλική θαλαμηγός Christina O

Την ίδια στιγμή, χαμογελαστή κι έχοντας μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου, ως Μαρία Κάλλας, η Αντζελίνα Τζολί προσπέρασε τους φωτογράφους που έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί, το θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας όπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί μαζί με το κινηματογραφικό συνεργείο πρόκειται να συνεχίσουν τα γυρίσματα στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina Ο όπου βρίσκεται στο Κατάκολο.

Ποιος είναι ο τούρκος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Στον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα δούμε τον Χαλούκ Μπίλγκινερ (Haluk Bilginer), έναν από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.

Γεννημένος στις 5 Ιουνίου 1954, έχει καταγωγή από την Τουρκία και τη Βρετανία και στα 29 του χρόνια λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση στον χώρο του σινεμά, της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου.

Σε νεαρή ηλικία αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο της Άγκυρας το 1977 και κατόπιν, πήγε στην Αγγλία, όπου φοίτησε στην Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Απέκτησε τον πρώτο του ρόλο στη βρετανική σαπουνόπερα «EastEnders» ως Μεχμέτ Οσμάν.

Η μεγάλη στιγμή στην καριέρα του ήρθε με την τηλεοπτική σειρά «Shahsiyet», που του εξασφάλισε μια από τις σπουδαιότερες διακρίσεις στον χώρο της υποκριτικής, καθώς κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Emmy για την καλύτερη ερμηνεία το 2019.

Πρόκειται για μια στιγμή που έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Τούρκος ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Emmy.

Διαβάστε επίσης:

Μίμης Πλέσσας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Το κενό που αφήνει δεν θα το καλύψει καμιά» (Video)

Μαρινέλλα: Όταν έβαλα τα παντελόνια, πήγαν να πουν ότι είμαι λεσβία

Ρέμος: «Λύγισε» για τον Βασίλη Καρρά – Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα