Μαρία Αναστασοπούλου: «Εγώ είμαι στον Γιώργο Παπαδάκη» – Η απάντηση στις φήμες για τον Λιάγκα (Video)

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τα σενάρια γύρω από το όνομά της, απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, που βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία το να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και να συνεργαζόμαστε στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Από την αρχή που μπήκα στην εκπομπή είχα ένα δέος γιατί είναι μία εκπομπή που μετρά 32 χρόνια. Πάνε όλα μια χαρά», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Για τα σενάρια που ακούγονται και τη θέλουν τη νέα

τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι απ’ όλα αυτά που συζητιούνται. Εγώ είμαι στο “Καλημέρα Ελλάδα”, μόλις τώρα πήγα στο Καλημέρα Ελλάδα, οπότε δεν έχω ιδέα για ότι συζητήθηκε και γράφτηκε».

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ρωτήθηκε και για την Ντόρα Κουτροκόη, που μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ διασκέδασε με τον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Οικονόμου.

«Είναι λογικό, ένας άνθρωπος, αν αισθανθεί μία πικρία και θέλει να την εκφράσει, αλλά από εκεί και πέρα, όταν είμαστε μαζί συνάδελφοι και περνάμε ωραία και είμαστε και φίλοι μεταξύ μας και βρισκόμαστε σε διάφορες συγκυρίες, γιατί να μην χορέψεις και να περάσεις ωραία;», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Φίνος Φιλμ: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με ένα απολαυστικό βίντεο

Συνέδρια για Ραδιόφωνα και Τύπο την άλλη βδομάδα στην Αθήνα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα