Μαντόνα: «Τρελές» εισπράξεις για την ποπ σταρ από τις συναυλίες της – Έβγαλε 225 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour»

Χρυσάφι στα πόδια της Μαντόνα εναποθέτουν οι θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά στις συναυλίες της εκτοξεύοντας τα κέρδη της.

Η «βασίλισσα της ποπ» Madonna είναι πλέον η μόνη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει πραγματοποιήσει έξι περιοδείες με εισπράξεις άνω των $100 εκατ. η καθεμία.

.@Madonna Is Only Woman to Achieve This Boxscore Feat as The Celebration Tour Wraps https://t.co/teAGCYbAok

billboard (@billboard) May 9, 2024

Οι μόνοι που το έχουν καταφέρει είναι οι Eagles, οι Rolling Stones, οι U2 και ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Billboard Boxscore οι 80 συναυλίες του «Celebration Tour» πούλησαν 1,1 εκατ. εισιτήρια και έφεραν έσοδα 225,4 εκατ. δολάρια.

.@Madonna Is Only Woman to Achieve This Boxscore Feat as The Celebration Tour Wraps. The Celebration Tour is Madonna’s sixth trek to gross more than $100 million. The only other acts to achieve this are the Eagles, The Rolling Stones, Bruce Springsteen and U2, making her the sole… pic.twitter.com/QCvOuf6gS6

Madonna Records (@MadonnaRecords) May 10, 2024

Η εμβληματική σταρ ανακοίνωσε για πρώτη φορά την περιοδεία της τον Ιανουάριο του 2023, με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Όμως, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, καθυστέρησε να ξεκινήσει ένα σκέλος της περιοδείας στη βόρεια Αμερική με πάνω από 20 σταθμούς.

Madonna – The Celebration Tour 2023-2024 pic.twitter.com/CaScePmqwx

— filipe (@filiplobo) May 8, 2024

Το ντεμπούτο της στην Ευρώπη έγινε στην 02 Arena στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο και περιλάμβανε 27 συναυλίες σε 10 χώρες οι οποίες απέφεραν εισπράξεις $77,5 εκατ. και 429.000 εισιτήρια.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Madonna έδωσε τρεις συναυλίες στο Μπρούκλιν και δύο στην Ουάσινγκτον, προτού συνεχίσει στη βόρεια Αμερική με 42 συναυλίες από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο.

That's history! We're seeing an artist over 40 years of career breaking once more barriers so that the new generation pop artists we have now can do the same when they're 60 or more. #Madonna once again breaks paradigm. #queen #pop #music #MadonnaCelebrationTour @Madonna #star pic.twitter.com/lhPb726a2N

— Garoto M-dolla (@GarotoMdolla) May 6, 2024

Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, κέρδισε 133,1 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας 616.000 εισιτήρια και εκτόξευσε τις συνολικές εισπράξεις της περιοδείας.

Επίσης τα έσοδα από την Λατινική Αμερική με πέντε συναυλίες στο Palacio de los Deportes της Πόλης του Μεξικού ήταν της τάξης των $14,8 εκατ. με 82.400 εισιτήρια.

Συνολικά, το «The Celebration Tour» με τις αστρονομικές εισπράξεις των $225 εκατ., σηματοδοτεί την πιο κερδοφόρα περιοδεία της Madonna από το 2012, αναφέρει η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Αν του χρόνου έχουμε τη Eurovision στην Ελλάδα, είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω (Video)

Βρετανίδα ζήτησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τη φιλήσει – Δείτε πώς αντέδρασε (Video)

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ περιμένουν το πρώτο τους παιδί! (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαντόνα, Τρελές, – Έβγαλε 225, Celebration Tour,mantona, treles, – evgale 225, Celebration Tour