Αγία Πετρούπολη: «Τρελό» λεωφορείο χτυπά αυτοκίνητα και καταλήγει σε ποτάμι – Νεκροί και τραυματίες (Videos)

Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες πραγματοποίησε «τρελή» κούρσα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, σκορπίζοντας τον τρόμο σε πεζούς και εποχούμενους.

 Σύμφωνα με πληροφοριες από το Ria Novosti, τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά, ενώ εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση άλλων τεσσάρων επιβατών.

Saint Petersburg pic.twitter.com/e7xrPrSOwz

— Kostya K (@Kostiantyn1024) May 10, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες

από αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε, για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε φανάρι πάνω σε γέφυρα του ποταμού Μόικα, ο οποίος διασχίζει τη ρωσική πόλη.

Leningrad, ru worms bus jump in the river pic.twitter.com/fykzMoN7tw

— IgorGirkin (@GirkinGirkin) May 10, 2024

Τελικά, η «τρέλη» κούρσα του λεωφορείου κατέληξε στα νερά του ποταμού, ενώ αμέσως άρχισε προσπάθεια απεγκλωβισμού των περίπου 20 επιβατών του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες, ασθενοφόρα, καθώς και υπάλληλοι της διοίκησης της πόλης και της υγειονομικής επιτροπής. Συνολικά στην μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων συμμετέχουν 69 άτομα και 18 οχήματα.

Russia: A bus drove into the Moika river in downtown Saint Petersburg with around 20 people on board. pic.twitter.com/Kostjadkut

Igor Sushko (@igorsushko) May 10, 2024

«Σήμερα, περίπου στη μία το μεσημέρι, η αστυνομία έλαβε μια αναφορά ότι ένα επιβατικό λεωφορείο έπεσε από μια γέφυρα στον ποταμό Μόικα, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία την ώρα της έκτακτης ανάγκης υπήρχαν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα», αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti.

Διαβάστε επίσης

Ιαπωνία: Ψωμί με υπολείμματα αρουραίου, αποσύρονται χιλιάδες συσκευασίες

Ιαπωνία: Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του

Kimberley Nix: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, έχω φύγει από τη ζωή…» – Πέθανε στα 31 της η γιατρός και TikToker που πάλευε με το σάρκωμα (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγία Πετρούπολη, Τρελό, Videos,agia petroupoli, trelo, Videos