Μάνα έδεσε χειροπόδαρα το μωρό της σαν να ήταν κρατούμενος, το φωτογράφισε και το ανέβασε στο facebook

ΚΟΣΜΟΣ

Η ίδια είπε ότι απλά έπαιζαν όμως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμη και της σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Ροζα Σοτέλο είναι μια νέα σε ηλικία μητέρα, με δυο μικρά παιδιά. Ζει στην πόλη Τιχουάνα του Μεξικού, μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της. Τις τελευταίες ημέρες η Σοτέλο βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, αφού στον λογαριασμό της στο Facebook, εμφανίσθηκε η εικόνα του

μωρού της δεμένο στα χεράκια με χαρτοταινία. Μια εικόνα που σοκάρει αφού το μωράκι είναι δεμένο σφιχτά σαν κάποιος κρατούμενος έτοιμος να αποδράσει.

Ο μικρούλης Ζεράρδο είναι ξαπλωμένος, φοράει μόνο μια κοντομάνικη μπλούζα, η οποία έχει σηκωθεί ψηλά, κλαίει και έχει φέρει τα χεράκια του στο στήθος του. Τα χεράκια του είναι δεμένα σφιχτά με μια γκρίζα μονωτική ταινία. Ακόμη και μεγάλο άνδρα να δέσεις σφιχτά με μονωτική ταινία θα δυσκολευτεί να λυθεί.

Αμέσως μόλις ανέβηκε η φωτογραφία αυτή στον λογαριασμό της Σοτέλο, φίλοι και γνωστοί άρχισαν να σχολιάζουν, και να επιτίθενται στη μητέρα. Μάλιστα η φωτογραφία έγινε κοινοποίηση και την είδαν όλο και περισσότεροι χρήστες. Η επίθεση ήταν καθολική με αποτέλεσμα η Σοτέλο να κατεβάσει τη φωτογραφία και να χρειαστεί να απολογηθεί.

Αρχικά είπε πως απλά έπαιζαν με τον γιο της και τον έδεσε έτσι, αλλά μετά είπε πως δεν γνωρίζει ποιος μπήκε στον λογαριασμό της και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία. Δυστυχώς για εκείνη η φωτογραφία κοινοποιήθηκε και στην αστυνομία η οποία ερευνά ακόμη και το ενδεχόμενο της κακοποίησης.

Η υπηρεσία της αστυνομίας για σεξουαλικά αδικήματα, ερευνά το θέμα και μάλιστα θα περάσει από ειδικούς ψυχολόγους τόσο τη Σοτέλο, όσο και τον άνδρα της Αλφρέδο, Αλεξάνδρο Ράμος Καστανέτα. Οι έμπειροι αστυνομικοί πολύ φοβούνται ότι η φωτογραφία δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι μάνας και γιου…

μωρόκακοποίησηέδεσαν μωρό με μονωτική ταινίαΜεξικόHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα