Λίλιμπετ-Νταϊάνα: Το όνομα της κόρης του Χάρι και της Μέγκαν ανάβει φωτιές στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως αφού ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να δώσουν το όνομα της Ελισάβετ στο νεογέννητο κοριτσάκι τους, ίσως να έμπαινε και πάγος στην κόντρα που έχουν με το παλάτι.


Το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας της Βρετανίας γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Και το όνομα αυτής Λίλιμπετ Νταϊάνα Μάουντμπατεν – Γουίνδσορ. Οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι θα τη φωνάζουν Λίλι.

Ένα όνομα κατάλληλο για βασίλισσα επειδή το Λίλι είναι η σύντομη εκδοχή του Λίλιμπετ, που είναι το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας

από την εποχή που ήταν μικρή και δυσκολευόταν να πει Ελισάβετ.
Το δεύτερο όνομα της μικρής θα είναι Νταϊάνα, όπως ονομαζόταν η μητέρα του Χάρι. Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση καλής θέλησης προς τη βρετανική βασιλική οικογένεια, σχολιάζουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Όμως η ειδική στα θέματα του Παλατιού Άντζελα Λέβιν, έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη και δεν πιστεύει ότι θα μπει πάγος στις κακές σχέσεις και την κόντρα Χάρι- Μέγκαν με το παλάτι.


Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Good Morning Britain του ITV, η δική της εκτίμηση είναι ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «βαθιά στενοχωρημένη» που το ζεύγος Σάσσεξ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το «πολύ προσωπικό» και «ιδιαίτερο» χαϊδευτικό της όνομα («Λίλιμπετ») για να ονομάσει την πρώτη του κόρη, αφού φέρθηκε με τόση αγένεια στη βασιλική οικογένεια τους περασμένους μήνες.

Όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή εάν πιστεύει ότι η Βασίλισσα θα χαρεί που δόθηκε το χαϊδευτικό όνομά της στο μωρό, η Λέβιν απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι μετά απ’ όσα έγιναν. Πιστεύω ότι είναι βαθιά στενοχωρημένη. Δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Πιστεύω ότι είναι μια αρκετά αγενής κίνηση απέναντι στη Βασίλισσα… Ήταν ένα πολύ προσωπικό χαϊδευτικό όνομα που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα διανοούνταν ποτέ να αναφερθεί στη μητέρα του ως “Λίλιμπετ”. Δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το όνομα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο που συνδεόταν κυρίως με τον Δούκα του Εδιμβούργου».

Αφιέρωμα του BBC στη Μήλο: Εμβολιάζονται οι κάτοικοι στα ελληνικά νησιά (Video)

Αντιδράσεων συνέχεια: Παίρνουν πίσω το βραβείο από την «ψυχολόγο» της Καρολάιν (video)

ΗΠΑ: Γυναίκα βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα