Λας Βέγκας: Όρμησε στη δικαστή όταν άκουσε ότι θα πάει φυλακή – Απίστευτες εικόνες! (video)

Απίστευτο περιστατικό σε δικαστήριο του Λας Βέγκας.

Ένας κατηγορούμενος όρμηξε στη δικαστή όταν εκείνη απέρριψε το αίτημά του δικηγόρου του να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή.

Ο Deobra Redden, που είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν για βιαιοπραγία και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, βρέθηκε ενώπιον της δικαστή Μέρι Κέιλ Χόλθους.

Ο δικηγόρος του είχε υποβάλει αίτημα να αφεθεί ο εντολέας του ελεύθερος με αναστολή, ωστόσο η δικαστής είχε άλλη άποψη, δεδομένου ότι ο 30χρονος επιδεικνύει κατ’ επανάληψη παραβατική και βίαιη συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια.

«Νομίζω

ότι έφτασε η ώρα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, λόγω του ιστορικού του» ξεκίνησε να λέει η δικαστής, όμως προτού προλάβει να ολοκληρώσει ο Ρέντεν όρμησε έξαλλος καταπάνω της.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Ρέντεν εμφανίζεται να πηδάει –με ομολογουμένως εντυπωσιακό άλμα – πάνω από την έδρα και να ρίχνει βρίζοντας τη δικαστή στο έδαφος.

Τρεις άνδρες φαίνονται να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον Ρέντεν, ενώ τον γρονθοκοπούν επανειλημμένα…

SHOCK VIDEO: Las Vegas judge attacked in court during sentencing for three-time felon accused of attempted battery with substantial bodily harm pic.twitter.com/cJXujqmqO9

— Breaking911 (@Breaking911) January 3, 2024

Όπως αναφέρει η New York Post, η δικαστής υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι εξαιτίας της άγριας επίθεσης, ενώ ο 30χρονος αντιμετωπίζει πλέον νέες κατηγορίες που αναμένεται να παρατείνουν τη διαμονή του στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Ερυθρά Θάλασσα: Φόβος και τρόμος οι Χούθι – Εντολή από 18 μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για γύρο της Αφρικής (video)

Στο φως η λίστα του Τζέφρι Έπσταϊν: Ντόναλντ Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Κλίντον, Στίβεν Χόκινγκ, Νόαμ Τσόμσκι και δεκάδες άλλοι

Σεισμός στην Ιαπωνία: Στους 78 νεκροί, δεκάδες οι αγνοούμενοι (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λας Βέγκας, Όρμησε, – Απίστευτες,las vegkas, ormise, – apisteftes