Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει ότι χτύπησαν το 3χρονο κοριτσάκι της σε παιδικό σταθμό (Video)

Έστελνε το παιδί της στον παιδικό σταθμό και ήταν ήσυχη. Φανταζόταν ότι πέρναγε όμορφα τις λίγες ώρες που έλειπε από το σπίτι. Σίγουρα δεν πέρναγε από το μυαλό της τι συνέβαινε.

Όταν επέστρεφε το παιδάκι – κοριτσάκι -είχε σημάδια στα χέρια του. Μεγάλες κοκκινίλες και γρατζουνιές. Στην αρχή φαντάστηκε, ότι το παιδί είχε καυγαδίσει με κάποιο άλλο παιδάκι.

«Όταν τράβηξα τα μανικάκια της είδα μεγάλα κόκκινα σημάδια και το παιδί φαινόταν ότι πονάει. Μου είπε ότι η κυρία το έπιασε από τα χέρια αναπαριστώντας ταυτόχρονα πολύ εμφατικά το ταρακούνησε και φώναζε δυνατά το όνομά της.

Ηρέμησα

το παιδί, προσπάθησα και εγώ να καταλάβω τι συνέβη και αμέσως παρατήρησα δαχτυλιές στο μάγουλο του παιδιού. Τη ρώτησα “αγάπη μου σε μάλωσε κανένας;’’ και μου λέει η κυρία μου έκανε παφ στο μάγουλο, τη χαστούκισε δηλαδή και μία άλλη κυρία της τράβηξε τα μαλλιά».

Η μητέρα όπως καταγγέλλει στο Star τηλεφώνησε αμέσως στον παιδικό σταθμό: «Δεν πήρα κάποια πειστική απάντηση δηλώναν όλοι άγνοια. Το παιδί έφυγε από εδώ χαρούμενο δεν είχε τίποτα δεν είχε κανένα σημάδι».

Oι γονείς κατέθεσαν μήνυση

Η μητέρα – και ο πατέρας του παιδιού – κατέθεσαν μήνυση στις 13 Μαρτίου κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Το παιδί  άλλαξε παιδικό σταθμό ενώ σύμφωνα με τη μητέρα το κοριτσάκι δεν ήθελε μετά το περιστατικό να ξαναπάει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Οι δύο νηπιαγωγοί αρνούνται ότι χτύπησαν ή πείραξαν με οποιοδήποτε τρόπο το παιδί.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Ελεύθερος ο άνδρας που έσφαξε γάτα για να τη φάει – Αντιδράσεις για την απόφαση

Ηλεία: Αποφυλακίζεται ο άνδρας που δολοφόνησε τη γυναίκα του με βαριοπούλα – «Έσπασαν» τα ισόβια στο Εφετείο

Κηφισιά: Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου – «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί, χτυπούσε τον Ράινερ»

Keywords
Τυχαία Θέματα