Κυριάκος, Μαρέβα και Δόμνα στον «χρυσό» γάμο της Αναστασίας Καίσαρη (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Ένα από τα πιο λαμπρούς γάμους της χρονιάς που φεύγει σε ένα μήνα, έγινε το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας, με την κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη της Αθήνας, Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy.

Στο κοσμικό αυτό γεγονός πολλών... καρατίων της κόρης του διάσημου κοσμηματοπώλη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, έδωσαν το «παρών» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Δεν έχασε την ευκαιρία όμως ούτε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία έσπευσε κι αυτή στο κοσμικό αυτό γεγονός. 

    
View this post on Instagram         

Today He is not Our Top jeweler @kessarisofficial He is the father of the bride @costaskess ..So happy for my friend to see him walk his most exquisite jewel down the aisle! #celiakritharioti #Couture #topjeweller #athens

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on Nov 30, 2019 at 12:39pm PST

Να θυμίσουμε δε πως την ίδια ημέρα ο πρωθυπουργός είχε και σε πήρη εξέλιξη το 13ο συνέδριο του κόμματός του, αλλά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν λόγος αρκετός για να μην παραστεί στον εντυπωσιακό γάμο.  

Το προωθυπουργικό ζεύγος μαζί με τον γαμπρό.

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μαζί με την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Πηγή φωτο tlife.gr

Μαρέβα Μητσοτάκη-ΓκραμπόφσκιΔόμνα ΜιχαηλίδουΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑναστασία ΚαίσαρηγάμοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα