Κρέσπο: Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, καταλάβαμε ότι ο αντίπαλος μας φοβάται- Μπίσεσβαρ: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Για... φόβο του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που στάθηκε στην υποδοχή που έτυχε η ομάδα του φτάνοντας στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο αήττητο σερί της ομάδας του.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό:

«Αν δούμε τι έγινε στα τελευταία 30 λεπτά θα δούμε ότι η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αν δούμε τι έγινε στα πρώτα 55, τότε μπορούμε να πούμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για τη διατήρηση του αήττητου σερί και αν επηρεάζει την ψυχολογία: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό και το καταλάβαμε όταν έφτασε η αποστολή με το πούλμαν, ότι ο αντίπαλος μας φοβάται. Αυτό φάνηκε και μέσα. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε αήττητοι και κρατάμε το σερί, αλλά το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ελπίζω να μη «σπάσει», αλλά όσο περισσότερο το κρατήσουμε και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία και αυτοπεποίθηση που είχαμε και σήμερα εδώ, είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για την καλύτερη εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι και αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς νίκη στα ντέρμπι που έχει δώσει φέτος: «Έχουμε κάνει τέσσερις ισοπαλίες στα μεγάλα παιχνίδια. Οι δύο ήταν στην Αθήνα, Με την ΑΕΚ θα μπορούσαμε να έχουμε «σκοτώσει» τον αντίπαλο νωρίτερα, το ίδιο μπορούσαμε να κάνουμε και σήμερα. Είναι δύσκολα παιχνίδια κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για το στόχο μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαστε δυνατοί, έχουμε τη νοοτροπία, δεν ξέρω αν είμαστε το φαβορί, αυτό θα φανεί στο τέλος. Ξαναλέω όμως, ότι φτάνοντας εδώ με την αποστολή, καταλαβαίνεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει».

Μπίσεσβαρ: «Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, δίκιο το αποτέλεσμα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, στάθηκε στα πολλά παιχνίδια που θα δώσουν μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες, ενώ σχολίασε και τη δική του προσωπική απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν τον ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα: «Ωραίο παιχνίδι να το βλέπεις από το γήπεδο ή την τηλεόραση. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, στο δεύτερο μας πίεσε ο αντίπαλος. Μας μένει μια πικρία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά είναι δίκιο το αποτέλεσμα».

Για την διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Δε ξέρω τι άλλαξε με τον ίδιο τρόπο θέλαμε να παίξουμε. Έπαιξε ρόλο και η πίεση του Ολυμπιακού που πίεση από τα άκρα, έβαλε και τρίτο επιθετικό και αυτό άλλαξε κάπως την εικόνα. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας δεν μας βγήκε όμως όπως θα θέλαμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος».

Για την σύγκριση των δύο ομάδων και αν το αποτέλεσμα σημαίνει κάτι περισσότερο: «Έχουμε ακόμα δρόμο στο πρωτάθλημα, τελειώνει ο πρώτος γύρος, ακολουθεί ο δεύτερος και τα πλέι οφ. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι νωρίς. Εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αήττητο σερί 47 αγώνων και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάποιο φετινό ντέρμπι: «Δε νομίζω να μας ανησυχεί. Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας έπρεπε να κερδίσουμε, το ίδιο και με την ΑΕΚ στο τέλος ισοφαριστήκαμε. Αναφέρω αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι οι τρεις πιο έμπειρες και κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για την δική του απόδοση: «Αν εννοείται πως δεν έχω τα νούμερα προηγούμενων σεζόν ναι, δεν έχω. Εγώ όμως δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, παλεύω σε κάθε παιχνίδι και θα έρθουν και τα νούμερα. Ξέρω πως όλοι αυτό περιμένουν από εμένα. Αλλά νιώθω καλά είμαι καλά. Δίνω πάσες δεν έρχονται τα γκολ, όμως δουλεύουμε πολύ σε κάθε προπόνηση και θα αλλάξει η κουβέντα αυτή αν αλλάξουν τα νούμερά μου».

Ίνγκασον: «Χαρούμενος για το γκολ αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 12η στροφή του πρωταθλήματος και το τέρμα που σημείωσε, μίλησε και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που σκόραρε το πρώτο του γκολ, Σβέριρ Ίνγκασον.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σημείωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι θα γίνει σε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο μέρος ψάχναμε τον ρυθμό, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες. Στο 2ο μέρος μας πίεσαν περισσότερο, ήταν λογικό να αντιδράσει ο αντίπαλος μετά το γκολ μας, στο τέλος το 1-1 και για τις δυο ομάδες ίσως να είναι το καλύτερο σκορ».

Ερωτηθείς για το γκολ που πέτυχε: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, γι αυτό ήρθαμε εδώ, είμαι χαρούμενος που βοήθησαν την ομάδα μου, κρατάμε τον βαθμό και θα συνεχίσουμε σε δυνατό ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, σημείωσε: «Αυτά τα ματς είναι πάντα σημαντικά, ειδικά όταν είσαι στη ίδια θέση με τον αντίπαλο, αν χάσεις φεύγει τρεις βαθμούς, αν κερδίσεις φεύγεις. Οπότε συνεχίζουμε όλοι μαζί, δεν επιτρέψαμε τον αντίπαλο να πάρει το αποτέλεσμα, στο 2ο γύρο θα παίξουμε στην έδρα μας, συνεχίζουμε.

Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε στο 2ο μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα βγει ψηλά για να μας πιέσει, θέλαμε να βγάλουμε αντεπιθέσεις, ίσως ήμασταν και λίγο κουρασμένοι, όπως είπα κρατάμε τον βαθμό και τέτοια παιχνίδια θα μας κάνουν πιο δυνατούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα