Κυριακή Μάλαμα: Κατά υψηλόβαθμων στελεχών για τη δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική σε όσους συντηρούν την εσωστρέφεια και σε όσους αμφισβητούν την εκλογή αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άσκησε η βουλευτής Χαλκιδικής και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριακή Μάλαμα.

«Στο Συνέδριο που είναι κρίσιμο θα αναμετρηθούμε με τον ίσκιο μας, θα πρέπει να βγούμε στην παραγωγή πολιτικής πρότασης, να τελειώνουμε με τον αρχηγισμό που κρύβουμε μέσα μας και να μιλήσουμε με τους πολίτες. Χθες το Συνέδριο ήταν γεμάτο με άδειες καρέκλες. Κουράστηκαν τα μέλη με τους

ανταγωνισμούς για την επιρροή στα όργανα, κουράστηκαν να φτιάχνουν κόμματα και κομματάκια. Εκλέξαμε πρόεδρο στη βάση του καταστατικού που εμείς ψηφίσαμε. Οι παλιοί σύντροφοι που έχασαν ενώ είχαν ψηφίσει το καταστατικό και ενώ δεν είχαν αμφισβητήσει τη διαδικασία, έφυγαν χωρίς να αποδεχθούν την απόφαση των μελών, προβάλλοντας ότι διαφυλάσσουν τις καρέκλες της ιδεολογικής τους καθαρότητας», ανέφερε στην τοποθέτησή της.

#4ο_συνεδριο_ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ
Βουλευτής Χαλκιδικής & μέλος της ΚΕ
Respect pic.twitter.com/1AFAaIXM0h

— Γιάννα (@re_ai_sixtir) February 24, 2024

«Μας απογοήτευσαν μας εξέθεσαν αλλά θα κριθούν όπως θα κριθούμε όλοι μας. Τώρα σηκώθηκαν πάλι οι σημαίες της κομματικής ορθοδοξίας από κάποιους γιατί τους ενόχλησε το ερωτηματολόγιο. Δεν δεχόμαστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κόμματος; Είναι τα στελέχη που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα ή για να βρουν μία φαρδιά καρέκλα που να χωρά την φιλοδοξία τους», συνέχισε.

«Ζητούν τώρα ευθύνη για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά»

Η Κυριακή Μάλαμα, η οποία πήρε θέση υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο για «πολιτική δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναρωτήθηκε μάλιστα εάν εκείνοι που δεν έχουν απολογηθεί για τα χαμηλά ποσοστά των δημοτικών εκλογών ζητούν τώρα ευθύνη για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά.

Διαβάστε επίσης:

Σενάριο για υποψηφιότητα Τεμπονέρα στις ευρωεκλογές

Έβαλε ξανά τα αθλητικά του ο Ανδρουλάκης

Με …κλήρο ο εισηγητής για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πάνε πανεπιστήμια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή Μάλαμα, Κατά, ΣΥΡΙΖΑ,kyriaki malama, kata, syriza