Κύπρος: Σε ύφεση η πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό (photos/videos)

Σε ύφεση είναι η φωτιά στην Κύπρο, στην περιοχή Άλασσα της Λεμεσού, σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή.

Η πυρκαγιά χωρίστηκε σε τομείς σε συνεργασία με Τμήμα Δασών.

Κατα τη διάρκεια της νύχτας, οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούσαν με δημιουργία εγκαταστάσεων σωλήνων νερού για κατασβέσεις σε απρόσιτες περιοχές, ενώ τα εναέρια μέσα ξεκινούν για κατασβέσεις ενεργών εστιών και οριοθέτησεις.

καδενοφόρα οχήματα . Μεταξύ

Φασούλας Αψιού υπάρχει ενεργό μέτωπο στο οποίο εργάζονται εντατικά δυνάμεις πυρόσβεσης. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκινάμε με εναέρια μέσα για κατασβέσεις ενεργών εστιών και οριοθέτησεις.

— Andreas Kettis (@akettis) August 7, 2023

Το «ευχαριστώ» του Κύπριου ΥΠΕΞ στον Γεραπετρίτη για τα Canadair

«Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Υπουργό κ.Γ.Γεραπετρίτη για την άμεση ανταπόκριση και την αποστολή δυο αεροσκαφών τύπου Canadair που θα συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Κόμπος.

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Υπουργό κ.Γ.Γεραπετρίτη για την άμεση ανταπόκριση και την αποστολή δυο αεροσκαφών τύπου Canadair που θα συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού.@GreeceMFA

— Constantinos Kombos (@ckombos) August 7, 2023

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Παραγωγικές» χαρακτηρίζει το Κίεβο τις συνομιλίες στην Τζέντα

Μόσχα: Αναστολή πτήσεων στο αεροδρόμιο Βνούκοβο – Drone προσέγγιζε τη ρωσική πρωτεύουσα

Playboy: Σύζυγος ουκρανού πολιτικού επέζησε από βομβαρδισμό και γίνεται εξώφυλλο

Keywords
Τυχαία Θέματα