Κύκλωμα μαστροπείας: Σοκάρουν οι διάλογοι των ανηλίκων με την 25χρονη αρχηγό – «Εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο»

Σοκάρουν οι διάλογοι που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο η 25χρονη αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας «μοίραζε» τα λεφτά, ανάμεσα στην ίδια και τα κορίτσια που εξωθούσε στην πορνεία.

Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τις ανήλικες φαίνεται πώς μοίραζε τα χρήματα, πώς τις καθοδηγούσε και πώς τις ανάγκαζε να εκδίδονται έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πιο συγκεκριμένα, στις συνομιλίες η 25χρονη συζητά με τα ανήλικα κορίτσια και ζητά 100 ευρώ, με κάποια από τις κοπέλες να της απαντά

πως αυτό είναι άδικο. 

Αναλυτικά οι διάλογοι:

«Πάρε τα 150 εσύ. 150 η Ν. Πες της», γράφει η 25χρονη σε μία από τις ανήλικες. 

«Εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο», της απαντά η ανήλικη.

«Σου απάντησε η Ν.;» ρωτά η αρχηγός χωρίς να σχολιάσει το προηγούμενο μήνυμα.

«Αν είναι πάω με άλλους, κανονίζω και “fm” μου ζητάνε».

Στις επόμενες συνομιλίες η 25χρονη αρχηγός μιλάει με την ανήλικη και μάλιστα παζαρεύουν και τα χρήματα. Το θύμα της αναφέρει πως «για τα μισά. Εσύ βγάζεις 100 έτσι».

Για να της απαντήσει η 25χρονη «εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ στα @@@όλα αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς OK στα @@@.»

Με το θύμα να απαντά: «Ναι απλά αν είναι να μείνω να μείνω με 50 κι εσύ να έχεις 100…».

Και την 25χρονη να ανταπαντά «Εγώ μ’ αυτά το κάνω αλλά δεν έχω αυτά δεν τρώω καν @@@και το ξέρεις» 

Σε άλλη συνομιλία μεταξύ των θυμάτων η μια αναφέρει:

«Ανησυχώ, δε θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο και δες πού καταντήσαμε. Πες στην… να μην πει τίποτα. Έχω τρελαθεί».

 «Η Σ. φταίει για όλα».

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των «πελατών» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες.

Συνολικά κατηγορούνται δέκα άτομα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι. «Εγκέφαλος» του κυκλώματος θεωρείται μια κοπέλα 25 ετών, που διαμένει στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με τις αρχές, εκείνη «ψάρευε» πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε.

Επίσης, έξι άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για ερωτικές συνευρέσεις με τα ανήλικα κορίτσια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, μέλη του κυκλώματος, είναι κι ένας 25χρονος από την Πετρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, φέρεται να διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια με την 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος και ήταν αυτός που πήγαινε τα ανήλικα κορίτσια στα ραντεβού.

Πώς πληρώνονταν τα ανήλικα κορίτσια

«Όπως προκύπτει, κάποιοι από τους άνδρες που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια, σε κάποιες περιπτώσεις “πλήρωναν” μετά τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη ή ακόμη και κάνοντας τους δωρεάν ένα… τατουάζ ύστερα από κάθε ερωτική πράξη», είπε νωρίτερα στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνονταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπρατταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού: Η κατάθεση της Αθανασοπούλου που τον καταγγέλλει για βιασμό, «ήμουν έντρομη, ούρλιαζα» – Αθώος δηλώνει ο Κωστόπουλος

Λασίθι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 33χρονου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

F-16: Στη θάλασσα για μιάμιση ώρα ο πιλότος του μαχητικού που κατέπεσε, πριν παραληφθεί από Super Puma

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύκλωμα, Σοκάρουν, – Εσύ, 100,kykloma, sokaroun, – esy, 100