Σφαγή Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου για τα Τέμπη: Τον αποκάλεσε «ανδρείκελο» – «Είστε εργολάβος του πόνου» της απάντησε

Σφάχτηκαν για άλλη μια φορά Ζωή Κωνσταντοπούλου και Δημήτρης Μαρκόπουλος στη συζήτηση του πορίσματος της ΝΔ για τα Τέμπη, στην Ολομέλεια της Βουλής, με την κόντρα τους να λαμβάνει χαρακτηριστικά βεντέτας. 

«Πολιτική χούλιγκαν» την αποκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη με την ίδια να τον αποκαλεί από το έδρανό της

«ανδρείκελο».

Αφορμή στάθηκε η εμπρηστική κατά πολλούς ομιλία του Δημήτρη Μαρκόπουλου ο οποίος εν είδη αυτοκριτικής ανέφερε πως εάν έκανε λάθη ως πρόεδρος της επιτροπής θα ζητήσει συγνώμη. Γρήγορα όμως γύρισε τροπάρι, καταγγέλλοντας πως ορισμένες πολιτικές δυνάμεις είδαν την τραγωδία των Τεμπών ως «μια ρεβάνς, ως come back του ανορθολογισμού» κι ότι τα ακραία κόμματα κανιβάλισαν την εξεταστική επιτροπή.  

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε να κουνήσει το δάκτυλο στους νεκρούς, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να διερωτάται εάν έχει μόνον εκείνη το μονοπώλιο του πόνου. «Το μονοπώλιο του μίσους έχετε.  Έμπορος και εργολάβος του πόνου είστε κυρία Κωνσταντοπούλου. Όλοι μας πονέσαμε, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είστε σε κατήφορο, είστε η ίδια κατήφορος. Είστε μια πολιτική χούλιγκαν, δεν σέβεστε ούτε τον ιερό αυτό χώρο», είπε.

Λαμβάνοντας τον λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε την παρέμβαση του κ. Μαρκόπουλου «ντροπιαστική» και «σκαιά», καταλογίζοντάς του ύβρεις και μπούλινγκ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα Βελόπουλου» – Τα fake news για Δούρου

Ευάγγελος Αποστολάκης για F-16: Να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του

Μαρκόπουλος για Τέμπη: Η απάντηση στις 57 οικογένειες δεν είναι το μίσος αλλά η δομική μεταρρύθμιση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφαγή Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου, Τέμπη, – Είστε,sfagi konstantopoulou – markopoulou, tebi, – eiste