Κυκλοφόρησε στα περίπτερα ο «γοητευτικός» Πούτιν (Photos & Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα πολλαπλά προφίλ του αποφάσισε να δείξει ο Βλάντιμιρ Πούτιν στο ημερολόγιο του 2019 που σε κάθε σελίδα, φιγουράρει η αυθεντία του.

Στόχος του ημερολογίου που ήδη βρίσκεται στα περίπτερα αλλά και στις βιτρίνες των καταστημάτων, είναι να αναδείξει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας σε διαφορετικές πτυχές της ζωής του.

Ο μήνας ωστόσο, που τράβηξε τα βλέμματα όλων είναι ο Μάρτιος, όπου τρεις νύφες μόνο τον γάμο τους δεν σκέφτονται παρασυρμένες από τη γοητεία του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Επίσης, οι συμπατριώτες του βλέπουν τον πρόεδρό τους και ως ισχυρό διπλωμάτη, και ως σκληροτράχηλο φυσικά κρατώντας όπλο και δείχνοντας πλήρη ετοιμότητα, καθώς και ως ζωόφιλο αφού υπάρχουν φωτογραφικά στιγμιότυπά του και με λεοπάρδαλη αλλά και με ένα κουταβάκι.


Από την συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αθλητικά καμώματα του 65χρονου Ρώσου προέδρου. Έτσι σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται να παίζει χόκεϊ στον πάγο, να ιππεύει άλογο και να κάνει ποδήλατο.


Το ημερολόγιο του Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να γίνει και αυτό ανάρπαστο, όπως έγινε άλλωστε και το 2016 όπου ανάλογο εγχείρημα του έτυχε καθολικής αναγνώρισης και κυριολεκτικά ξεπούλησε.

Βλαντιμίρ ΠούτινΗμερολογιο 2019Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα