Ξεφτίλισαν τη Ντρου Μπάριμπορ σε συνέντευξη περιοδικού (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Mετά από τόσες δεκαετίες στο σανίδι, ήρθε ένα άρθρο σε περιοδικό που ουσιαστικά την ξεφτιλίζει.

Η συνέντευξη είχε ορθογραφικά λάθη και αποσπάσματά της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αφού τα ανήρτησε στο Twitter ο δημοσιογράφος Άνταμ Μπάρον στο Horus, το περιοδικό της EgyptAir.

Το άρθρο κατακρίνει έντονα την ηθοποιό για την ερωτική της ζωή: «Παρά το γεγονός ότι ήταν ασταθής στις σχέσεις της το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, παρά τους πολλούς ανεπιτυχείς γάμους και παρά την πολυάσχολη ζωή της για αρκετά χρόνια,

η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ αποφάσισε πρόσφατα να κάνει διακοπές μακράς διαρκείας για να παίξει τον πιο κρίσιμο ρόλο στη ζωή της, ως μητέρα».

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο αναφέρεται στο στυλ της ως μητέρα: «Δεν ακολουθώ σκόπιμα κάποιες συγκεκριμένες μεθόδους γονικής μέριμνας με τις κόρες μου και δεν συμβουλεύομαι ψυχολόγους... Εστιάζω στην καλλιέργεια του μυαλού τους και του σώματός τους. Δεν θα μπορούσα να αντισταθώ και να μην υποδυθώ τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μου – το να είμαι μητέρα – στον οποίο ελπίζω να είμαι ευσυνείδητη».

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε ένα απόσπασμα για την απώλεια βάρους:

«Χαίρομαι όταν κάποιος μου λέει ότι έχω επιστρέψει στο σώμα μου και κατάφερα να χάσω το επιπλέον βάρος. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ενθαρρύνουμε κάθε γυναίκα που είναι υπέρβαρη να προσπαθήσει να ξανακερδίσει την ομορφιά και το σώμα της, ιδίως αφού δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί κανείς να σκεφτεί. Είναι θέμα αποφασιστικότητας και τήρησης της κατάλληλης διατροφής υπό την επίβλεψη ιατρού».

Αμερικανικά περιοδικά έσπευσαν να ρωτήσουν τους εκπροσώπους της Μπάριμορ για το αν ήταν σοβαρή συνέντευξη ή πλαστή. Και ένας απάντησε ότι η ηθοποιός «δεν συμμετείχε» στην συνέντευξη. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η συγγραφέας του άρθρου, Αίντα Τέκλα, είπε πως έγραψε το άρθρο με τις ερωταπαντήσεις, βασισμένη σε μια συνέντευξη Τύπου.

«Επομένως, τεχνικά, η Ντρου δεν κάθισε με μια δημοσιογράφο της EgyptAir για την συνέντευξη αλλά η δημοσιογράφος που είναι μέλος της HFPA (Σύλλογος Τύπου Εξωτερικού στο Χόλιγουντ) μερικέ φορές προμηθεύει άρθρα στην Egypt Air και αυτό συνέβη» ανέφερε η δήλωση του εκπροσώπου.

Η Egypt Air υπερασπίστηκε το άρθρο στο Twitter, σημειώνοντας: «Αγαπητοί, είναι μια επαγγελματική συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε από την Δρ. Αίντα Τέκλα, πρώην πρόεδρο της HFPA και ένα από τα μέλη των Χρυσών Σφαιρών με δικαίωμα ψήφου».

Ντρου ΜπάριμορHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα