Κουτσούμπας: Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μειωμένη χρηματοδότηση στην τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, οι βελτιώσεις των υποδομών που είναι αναγκαίες και απαραίτητες όπως επίσης και τα θέματα της υγείας και της παιδείας στη Λαμία και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λαμία

σε συναντήσεις τόσο με τον δήμαρχο Λαμίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη όσο και με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Κουτσούμπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μείζον θέμα της υγείας που κυριαρχεί στη Λαμία καθώς το νοσοκομείο έχει κυριολεκτικά παραλύσει με το κλείσιμο των χειρουργείων εκφράζοντας την βούληση αυτά τα θέματα να τα αναδείξει το επόμενο διάστημα το ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα σοβαρά προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης λόγω της οικονομικής κρίσης και των "συνεχών επαναλαμβανόμενων αντιλαϊκών πολιτικών" όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Μάλιστα ο ίδιος συμπλήρωσε το έλλειμμα χρηματοδότησης στην τοπική αυτοδιοίκηση για αρμόδιες αρμοδιότητες που έχουν παραχωρηθεί τονίζοντας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υποχρεωμένη να προσχωρά σε νέες φορολογίες και νέα ανταποδοτικά τέλη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στους τομείς της εκπαίδευσης και την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων. "Είναι μια σειρά τέτοια προβλήματα, μαζί με όλα αυτά που βιώνει ολάκερη η ελληνική κοινωνία, που θα πρέπει να τεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των πολιτικών δυνάμεων, του εργατικού λαϊκού κινήματος και βεβαίως των δημοτικών συμβουλίων. Σ' αυτό τον αγώνα, σ' αυτή την αντιπαράθεση, το ΚΚΕ θα κάνει ότι είναι δυνατό και μέσα στη βουλή και έξω απ' αυτή» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

ΚουτσούμπαςΜπακογιάννηςΣταυρογιάννηςΚΚΕHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα