Κουρουμπλής: Η συμφωνία θα έχει κλείσει στις 7 Απριλίου (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bέβαιος πως η αξιολόγηση θα κλείσει στις 7 Απριλίου εμφανίστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Στις 7 Απριλίου θα έχει κλείσει η συμφωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Αυτή η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε κλείσει τη συμφωνία. Δεν την κλείνει γιατί διαπραγματεύεται. Προσπαθεί να περιορίσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις βαριές επιπτώσεις των παραλόγων

απαιτήσεων των δανειστών» επισήμανε, εκτιμώντας πως στο τέλος θα πρυτανεύσει σε ένα βαθμό η λογική, γιατί δεν συμφέρει κανέναν να υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα.

Η ΝΔ θα έπρεπε να επισημάνει πως οι απαιτήσεις των δανειστών είναι παράλογες

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση για τη στάση της. «Όταν δεν μπορούμε σε τέτοιες στιγμές να συγκροτήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό δημοκρατικό μέτωπο με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, τότε ο καθένας θα κριθεί από την ιστορία», σημείωσε και υπογράμμισε πως και η ΝΔ και τα άλλα κόμματα θα έπρεπε να επισημάνουν πως οι απαιτήσεις των δανειστών είναι παράλογες.

Ερωτηθείς για τα σενάρια των εκλογών απάντησε: «Όσοι ζητούν εκλογές, πραγματικά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτοί που περιμένουν καρέκλες ας περιμένουν λίγο μέχρι το 2019. Αλλά εγώ σας λέω ότι και πάλι θα περιμένουν για άλλη μια τετραετία».

ΚουρουμπλήςσυμφωνίαδανειστέςεκλογέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα